Citat:
Uporabnik ggg pravi:
jaz se sploh sprasujem zakaj je bmw naredil M3, ce je navita proceed hitrejsa od njega. da je bolj udobna pa itak
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Je dober ni kaj, kaj je že bil za en avto v Tokio drigtu, ko ga je mel oni mulo predelanega v Hulk car?
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
si bolj slabo bral. je bilo kr nekaj žrtev, res pa je da večina trajba kako to nič ne vpliva, ko pa kaj njim crkne, pa iz ponosa ne priznajo.
Meni je turbino scvrlo po 20k km odkar je bil čipan. Če bi vozil normalno in pritisnil tu pa tam, do tega verjetno nebi prišlo. Seveda pa se mi je zelo fino zdelo ko sem preganjal stare S, E klase, bil napopan Q7 3.0d na rit ipd. Potem pa še čez čas je neko kapo al kaj že pač razpyzdlo, spet 500€. Čipanja se v glavnem ne grem več. Da pa ga čipam in potem vozim enako kot prej, kje je pol sploh smisel?
Ta dopingirana kijica pa ob "primerni" uporabi nebo dolgo dihala, stavil levo jajo za to
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:Avtohiše pri nas čipajo v garanciji... Nespomnim se da bi na bmwslo foromu prebral da je bilodko mel bilokdaj kake težave
kaj se tiče čipanja, da bi kako kuplungo ali turbino odneslo,...
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
jaz se sploh sprasujem zakaj je bmw naredil M3, ce je navita proceed hitrejsa od njega. da je bolj udobna pa itak
praš tistega ki ti je rekel da je navita proceed hitrejša od m3