KIA Soul

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Da mene nahčije cedevita na ac, prvi izvoz dol, na petrol, kanglica bencina, pa takoj vžgem. Sebe.

sicer ne bo cedevita bo pa soul.lahko naredimo event v klanec gor in na ravnini. pa roštiljamo na konc daš pa še bmwja na roštil.poslikamo pa damo na alter.jst pa hostese zrihtam
evil.gif

A novi 525d z 198ps tudi šteje? Potem, sem takoj za, pa še čipan je tako kot kia... da bo fer.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Da mene nahčije cedevita na ac, prvi izvoz dol, na petrol, kanglica bencina, pa takoj vžgem. Sebe.

sicer ne bo cedevita bo pa soul.lahko naredimo event v klanec gor in na ravnini. pa roštiljamo na konc daš pa še bmwja na roštil.poslikamo pa damo na alter.jst pa hostese zrihtam
evil.gif

A novi 525d z 198ps tudi šteje? Potem, sem takoj za, pa še čipan je tako kot kia... da bo fer.
smile-1.gif

Če kia nese totega bemfaša, plačam 10kg čevapov, 10kg ražničev, 10kg kotletov, 3kg kajmaka in 20kg zelenjave,
vseskupaj pa spečem sam osebno v predpasniku z kia logotom, in to sred rondoja pri BTCju.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

evil.gif

smile-1.gif

realno potem nima šans.čene bi bil čipan mogoče.čipan ma kolk 250km
confused-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
samo si pa legenda.
hvališ se da si s kio za 16k€ prehitel honde oz. alfe letnik? 99?
aplauz.gif

tudi če te vsi prehitijo si nakoncu prvi? kako že gre ta vic
grims-1.gif

novejše honde, alfe, bmw imajo pomoje dosti več konjev kot pa kia soul
grims-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ja res je v alfi letnik 99 je 150KM manj kot pa v novi alfi ki ima 130KM
bonk.gif

od kdaj vpliva letnik na število konjev-fak no
rolleyes-1.gif
.sem pač rekel da čipan soul dizel lepo leti

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ponavadi je tako da ima novejši model avta tudi več konjev
grims-1.gif

npr. včasih so imeli 1.9JTD, sedaj jih je večina 2.4JTD 200cv
shocked-1.gif

saj vem da čipan soul leti
zmaga.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ja res je v alfi letnik 99 je 150KM manj kot pa v novi alfi ki ima 130KM
bonk.gif

od kdaj vpliva letnik na število konjev-fak no
rolleyes-1.gif
.sem pač rekel da čipan soul dizel lepo leti

G4 gti lahko ma isto konjev kot g5, pa ga bo dsg spekel naprej.

Pač eno od teh dejavnikov za katere ti pravijo. Pa vrjetno današnji klip 1.2 16v z 75 konji leti bolj kot pa stari mk1 1.4 z 75 konji,...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

evil.gif

smile-1.gif

realno potem nima šans.čene bi bil čipan mogoče.čipan ma kolk 250km
confused-1.gif

243

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik shift pravi:
kolega ima.sicer rumeno z rdečimi poslikavami in z 17col kolesi.1.6 crdi motor z dodatkom nekoga od naših tunerjev.avto ima na valjih 172KM in gre presneto dobro
zmaga.gif

cena je bila z vsemi popusti 17k €.avto sicer ni praktičen kot kak karavan vendar se ga tudi ne kupi v take namene.za vsako dnevno vožnjo kar odlična izbira sploh čipiran vtrga iz mesta kot hudič
Me zanima koliko casa bo teh 172KM zivih, sploh ob takem nacinu voznje.
Namrec meni tole lici na zelo prenavito masino. Isto kot pametnjakovici, kateri gredo cipat 535d.
Javi se cez kaksnega pol leta.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
garancije na cel avto ti po optimiranju nihce ne da, zgolj elektroniko oz. konkretno ECU. lahko pa dokazes nasprotno in nalimas garancijski list. kar dvomim, da bos naredil. resno bi rad videl junaka, ki mi da garancijo na tako stvar. grem takoj svojega dizla optimirat do meje potem pa zahtevam garancijo na sklopko, dvomasni vztrajnik...
hysterical-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kako težko misliš da je v primeru okvare naložiti originalni program nazaj na ecu?
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kihko pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
kolega ima.sicer rumeno z rdečimi poslikavami in z 17col kolesi.1.6 crdi motor z dodatkom nekoga od naših tunerjev.avto ima na valjih 172KM in gre presneto dobro
zmaga.gif

cena je bila z vsemi popusti 17k €.avto sicer ni praktičen kot kak karavan vendar se ga tudi ne kupi v take namene.za vsako dnevno vožnjo kar odlična izbira sploh čipiran vtrga iz mesta kot hudič
Me zanima koliko casa bo teh 172KM zivih, sploh ob takem nacinu voznje.
Namrec meni tole lici na zelo prenavito masino. Isto kot pametnjakovici, kateri gredo cipat 535d.
Javi se cez kaksnega pol leta.

Avtohiše pri nas čipajo v garanciji... Nespomnim se da bi na bmwslo foromu prebral da je bilodko mel bilokdaj kake težave
kaj se tiče čipanja, da bi kako kuplungo ali turbino odneslo,...