KIA Soul

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Zdej pred kratkim, sem bil v kiinem salonu in sem se malo zagledal v tole njihovo dušico.

Avto je oblikovno kar drugačen od povprečja, cenovno pa še vedno dokaj dostopen (govorim za najdražjo dizelsko izvedbo).

Sedaj me pa malo zanima kako in kaj vidiste vi tale avtek. Kajti meni je oblika in design nasplošno zelo vredu.

Aja da ne bo treba iskat slik, v mislih sem imel nekaj takšnega z vso razpoložljivo opremo, sicer res da je nekoliko kičast ampak........

in takšno notranjostjo

grin1.gif

Vse to za cca. 16k€

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pyčka stišena! Ta kia pa še meni sede! Sploh ta šekasta mi je huda!

Je pa klasičn falšak Honde Element. 4 leta prepozno
smile-1.gif
Pa še en model je bol sličen, ampak se nebom spomnil znamke...

Sicer pa lep, ampak 16 kil za novega... Ni šans da jih vidio od mene. Kake 10 bi bla realna cena, nenazadnje je to kia, ne pa audi.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Tipičen kei car, na JAP vsak drug avto je kei, Evropa se je še dve leti nazaj delala norca iz tega, zdaj pa prihajajo k nam. Se mi pa zdijo taki avti vsaj glede stylinga malo bolj dostojni kot pa recimo smart, ki je iz dveh piksen piva narejen ...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
sem mislil, da se kupuje avto zase ne pa za druge. no, kakor kateri
grin1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Jaz bi pa priporočil ariel atoma, ker ceed nikamor ne gre. Pa ne moreš človeku priporočat ceeda karavana, kot da je smisel soula, da je blazno praktičen
bonk.gif

Sicer pa je bmw edina prava izbira. Kak letnik 94 se je komaj ulaufal pa je ugleden voz ne pa kia.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Maš prav. Me je skoraj kap, ko sem videl ene druge slike, to je skoraj mali land rover.
smile-1.gif

Na sliki v tej temi je microcar za moje pojme.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
kolega ima.sicer rumeno z rdečimi poslikavami in z 17col kolesi.1.6 crdi motor z dodatkom nekoga od naših tunerjev.avto ima na valjih 172KM in gre presneto dobro
zmaga.gif

cena je bila z vsemi popusti 17k €.avto sicer ni praktičen kot kak karavan vendar se ga tudi ne kupi v take namene.za vsako dnevno vožnjo kar odlična izbira sploh čipiran vtrga iz mesta kot hudič

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
iz 130 na 172? precej dobro, pro ceed 2.0 dizla tudi na 170 spravijo, vendar ima v originalu v osnovi dobrih 10 konjev več

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
leti ko sneta skira.najboljš je videt face v raznih hondah in alfah ko ga po gasu vžgeš da ne govorim zadnjič o tipu z bmw 525 ki je hotu na vsak način v klanc pridt pred naju in ko mu ni ratal mu tudi nč jasn ni blo
evil.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Mogu bi se že zadnjič, ko po bregu dol nisi več kot 240 not dobil.
tongue-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Da mene nahčije cedevita na ac, prvi izvoz dol, na petrol, kanglica bencina, pa takoj vžgem. Sebe.

sicer ne bo cedevita bo pa soul.lahko naredimo event v klanec gor in na ravnini. pa roštiljamo na konc daš pa še bmwja na roštil.poslikamo pa damo na alter.jst pa hostese zrihtam
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Da mene nahčije cedevita na ac, prvi izvoz dol, na petrol, kanglica bencina, pa takoj vžgem. Sebe.

sicer ne bo cedevita bo pa soul.lahko naredimo event v klanec gor in na ravnini. pa roštiljamo na konc daš pa še bmwja na roštil.poslikamo pa damo na alter.jst pa hostese zrihtam
evil.gif

Mislim da nebi blo pošteno drag-at proti avtu ki ima 45hp manj, pa čeprav je pol tone več pod kepo.

Ne rečem, vrjamem da leti ko sto mater, samo vseeno, ceed, soul, pride, sephia, to mimo mene ni in nebo šlo.
wink-1.gif