kia proceed mokro pod tankom

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Tankal polno hladnega goriva...avto na soncu...to se segrelo, razširilo in pricurilo ven na oddušku?

99% sem prepričan da je to.

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
877
63
28
Mogoče pa se je kondenz naredil na zunanji strani tanka. Bi prej rekel da je to, ker bencin bi hitro izhlapel.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
JA tudi sam upam na segrevanje goriva, samo zakaj ni priteklo zgoraj, tam je suho.
Kje zgoraj? Cev za oddušek je speljana dol mimo tanka.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113
A mu je težko prst pomočit v lužo pa povohat/polizat
sprasujem se.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Mlakq je itak od klime, ampak glavno da je nova tema na forumu v času kislih kumarc. Hvala Kia .press

Niki11

Pripravnik
22. feb 2013
192
1
18
Tale se zdi pa malce lovska. Bi prej rekel, da gre za kakšen kondenz, ne pa bencin, saj bi ta izhlapel v tej vročin v trenutku. Če bi ga bilo veliko, bi šlo pa verjetno itak vse v franže, pa smrdolo bi tako, da bi še mrtveci zavohali. Cevi za gorivo ne pokajo. Edini avtomobili s temi problemi so bili včasih maseratiji biturbo, tam jih je kar nekaj zgorelo zaradi te težave. Problem se je sicer pojavljal na dotočnih ceveh, kjer je višji tlak, ne pa povratku.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113
Mene sam zanima a je pol polizu al ni polizu prst....nc druzga!!!

Ker to je pa zdej ze visek_sprenevedanja kar se gres....

Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

mislim da glih do lizanja ni prišlo, ker ni bilo potreb in ker so se pojavili podobni simptoni pri kolegu, ki ima sicer malčk strejš avto a glih bencinar in tankala sta menda na isti pumpi..

moje mnenje je, da zna bit g orivo, sploh primesi, problematično (dodajanje biogoric in le t aso ponavadi orng kisla - vsebujejo precej kislin) in da se je tu zgodilo nekaj v tem stilu.
stupid-1.gif

Kot sem obljubil, ko bo kaj več znanega vas informiram. še enkrat hvala za odgovore
nahrung002.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:

mislim da glih do lizanja ni prišlo, ker ni bilo potreb in ker so se pojavili podobni simptoni pri kolegu, ki ima sicer malčk strejš avto a glih bencinar in tankala sta menda na isti pumpi..

moje mnenje je, da zna bit g orivo, sploh primesi, problematično (dodajanje biogoric in le t aso ponavadi orng kisla - vsebujejo precej kislin) in da se je tu zgodilo nekaj v tem stilu.
stupid-1.gif

Kot sem obljubil, ko bo kaj več znanega vas informiram. še enkrat hvala za odgovore
nahrung002.gif

ne rabiš,ker vidim že sedaj da kotalite buæe