Ken Block

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 474
  • Začetni datum

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
To ti kar na pamet ne? Nekateri so v avtomobilizmu že od prej, sam naprimer od 2003 leta, pa še marsikdo.
A res mislite da Slovenec pa noben ne more bit dober? Kaj pa Luka Marko Grošelj? Po tujini pobira pokale v driftu, po grobniku drifta z 180 kmh+, se vrti z avtom okoli novinarjev na par cm itd...
Ja Ken Block zna, zna pa tudi kdo drug (tudi bolje)

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kako veš da zna bolje?

Ima kdo Imprezo 600 KM na kolesih ali pa tako Fiesto? Ma kdo WRC dirkalnik pa da gresta z Blockom dirkat? Je kdo že peljal na isti dirki kot Block in primerjal čase?

Je že kdo v Slo naredil tak video in rabil za podobno hitrost ipd. samo eno ponovitev? In podobno dalje....

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ne mešaj zdaj LMG-ja zraven.

Mene zanima kaj imata za pokazat tadva, ki si ju ti omenjal, da se ju lahko meče v isti koš z Ken-om. Samo to in nič drugega.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.717
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Klanjam se Vam... Ste ze poslali svoje timinge pa dosezke WRC mostvom?

ti si poslal F1 čase moštvom, da te vzemajo za mali denar?
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Nop.. Sem pa tebe priporocil, pac si svakojaki znalac z vsemi moznimi diplomami in taki se iscejo..

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ne mešaj zdaj LMG-ja zraven.

Mene zanima kaj imata za pokazat tadva, ki si ju ti omenjal, da se ju lahko meče v isti koš z Ken-om. Samo to in nič drugega.

zakaj pa ne LMGja zraven? aja, ni ga na forumu
tongue-1.gif

tista dva, ki jih je omenjal pa bi imela ob enakih pogojih (€€€) za pokazat enako, če ne še kaj več, v to sploh ne dvomim, sem videl že več kot dovolj npr. ircarjeve vožnje z imprezo (ter drugimi avtomobili) in če bi temu dodal še sponzorje oz. posledično konjiče pod haubo ter treninge....

...block nebi mel za burek
evil.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jap, tudi LMG je lohk zraven....

Pač se ne da primerjat sprijaznite se že!

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Seveda se ne da primerjat, za to je treba met iste pogoje za vse.

@ cizy

Sej si dost na netu boš že sam kaj našel, itak tvojega mnenja ne bom spremenil karkoli napišem.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.994
10.747
113
kod Džej-Zija
ksz

Kakšna bedasta logika:
Ken je najboljši voznik na svetu, ker lahko tako skoči. Alan, ircar, exHair pa še kdo zanesljivo niso tako skočili. Če bi lahko tako skočili, bi skočili, ker pa niso, ziher ne morejo, torej so zanič.
bonk.gif

Najbolj smešno pri vsem skupaj pa je, da je ta skok popolnoma trivialen, če ti ni škoda par 100k € za popolnoma uničen avto. Deset minut srednješolske fizike, pa je zadeva rešena (poševni met pa sem pa tja pa take fore). Njegove Gymkhane pa niso nič drugega kot podobni stunti z mojstrskimi snemalci in montažerji. Pri takem budgetu, kot ga ima Ken na razpolago, ni vrag, da ne bi skoraj kdorkoli tu gor, ki ni čisto motorično zavrt, z ustreznimi rally inštruktorji in časom, počel zadev na podobnem nivoju. Če bi bil Ken nek hud talent, ne bi bil totalni outsider v WRCju. Tako je pa samo še en od mnogih preseratorjev s preveč keša. Takih je tudi v F1 polno, pridejo in grejo, zapomni si jih pa nihče.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.717
113
sploh tvoji ročna drifti po lokalnih vaških ulicah...

dajte dajte,