Ken Block

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 474
  • Začetni datum

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
eXhair, ircar, ta dva jaz poznam in vem da se peljeta konkretno. Se tudi najde kaj na netu. Pa še kak se najde, sem malo ven iz tega trenutno.
Pa to sploh ni važno, Ken Block se ne pelje slabo, samo je pa daleč od kakega mojstra. Najbolj podoben norec je Travis Pastrana, pa zna tudi v pravih dirkah kaj pokazat in ne samo v zmontiranem videu z xx ponovitvami vsake akcije.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
agreed. sm ravno mislil napisat, da če omenja ircarja & eXhaira, se nima kaj ven izvzemat
grin1.gif

...driftal je pa bolj z alfo kot pa s fiesto če se ne motim.....

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.994
10.747
113
kod Džej-Zija
Tudi z Alfo, ampak na moje presenečenje je izvajal lepe trike tudi s Fiesto, če se ne motim, 1,4. Kar je zame živ čudež, da se sploh da.
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
eXhair, ircar, ta dva jaz poznam in vem da se peljeta konkretno. Se tudi najde kaj na netu. Pa še kak se najde, sem malo ven iz tega trenutno.
Pa to sploh ni važno, Ken Block se ne pelje slabo, samo je pa daleč od kakega mojstra. Najbolj podoben norec je Travis Pastrana, pa zna tudi v pravih dirkah kaj pokazat in ne samo v zmontiranem videu z xx ponovitvami vsake akcije.

No ja, če smo čisto natančni, oba v resnem štirikolesnem dirkanju krepko nese Tanner Faust. V reliju, relikrosu, driftu, ... V ERX se recimo to sezono vozi med najboljšimi, pa je konkurenca hujša kot v WRC ... Da osviojenih naslovov (reli, drift, dirkanje na xgames, pa kaka krožna dirka) niti ne omenjam. Pa zna enak show naredit.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Tudi z Alfo, ampak na moje presenečenje je izvajal lepe trike tudi s Fiesto, če se ne motim, 1,4. Kar je zame živ čudež, da se sploh da.
evil.gif

Da o Alfi 33 4x4, ki jo je izdselal, niti ne govorimo. In se znjo čisto lepo vozil počez.
Aja, Alan, kdaj bo kak RWD? Čas je, da se vrneš v drift ...

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:

No ja, če smo čisto natančni, oba v resnem štirikolesnem dirkanju krepko nese Tanner Faust. V reliju, relikrosu, driftu, ... V ERX se recimo to sezono vozi med najboljšimi, pa je konkurenca hujša kot v WRC ... Da osviojenih naslovov (reli, drift, dirkanje na xgames, pa kaka krožna dirka) niti ne omenjam. Pa zna enak show naredit.

No saj mojstrov je še mnogo drugih. Pač Ken se je spomnil to dobro iztržiti. Videe tudi sam rad pogledam to priznam.

Glede rwd, trenutno je drug projekt v teku, se pa lahko ta projekt s časom prelevi v rwd (opcije so
grin1.gif
)

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
evil.gif

V tapravmu ovinku se da tut z 1.3 kej nardit
grims-1.gif

z 1.25 l.96 pa tam okol Rutarja še ročne ne rabiš - gas spustiš v pravem trenutku pa kar sama miga z rito
grin1.gif

no, samo jest nisem tega niti pod razno tolk velik izvajal kot Alan

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Shiiiiiit...... Se mi je zdelo, da je alter poln strokovnjakov, samo da imamo modele, ki jih od zmag na WRC do raznih svetovnih rekordov loči samo pretanka denarnica, to si pa nisem mislil...
shocked-1.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Če si hotel biti smešen ti ni uspelo. Sicer se ne poznamo najbrž in težko ocenjujemo en drugega. In ja, pretanka denarnica je problem, pa ne samo v motošportu...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Jaz sem se sicer v dirkanju že preizkusil, a ne v WRC... se pravi: ker nimam izkušenj iz WRC (ali F1, ali kaj poljubno norega...), ne morem zatrditi, da sem ali nisem iz šampijonskega testa...? Pač ni denarja in ni prave prilike...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Takoje...ubistvu noben ne ve ali je al ni na nivoju...

Največja razlika pa so konkretno zmogljivejši dirkalniki. Se spomnim ko sem bil z Kaučiče, ko je prvič videl WRC v Nemčiji v živo in že na prvi pogled VIDEL, da ni nobene primerjave z njegovo group N Imprezo.

Video igrice so boljši pokazatelj kot pa se hvalit z obvladanjem 100 KM avta 1x na vikend.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Shiiiiiit...... Se mi je zdelo, da je alter poln strokovnjakov, samo da imamo modele, ki jih od zmag na WRC do raznih svetovnih rekordov loči samo pretanka denarnica, to si pa nisem mislil...
shocked-1.gif

ampak je resnica kar blizu tega, dirkanje je pač drag šport, ni to fuzbal, da rabiš ene kopaæke pa par kvadratov trave
bonk.gif
za WRC moraš sploh bit na pravem mestu ob pravem času s pravo podporo sponzorjev, tako da verjetno marsikateri talent ne bo odkrit.

Block pa kolikor vem je bil solastnik al lastnik DC Shoe, nekaj ma tut veze z Monster drinkom, tak da denar je in če ga človek nameni za svoj užitek, zakaj pa ne, enkrat se živi, kaj boš spal na kupu denarja pa te lepega dne fršlok, pol pa reč kaj si imel od življenja....

masevc

Guru
2. sep 2007
3.513
892
113
no razliko na oko med N4 in WRC bi pa ti tudi moral videti! Ne vem kaj si gledal
bonk.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kaj ti ni jasno? Oba sva videla razliko....vsi smo videli razliko.

Kar je zanimivo je to, da je bil voznik grupe N tako presenečen nad hitrostjo-brutalnostjo WRC dirkalnika. Ko gre mimo WRC, potem pa nadaljujejo najboljši vozniki grupe N je konec zabave....greš samo na naslednji stage, ker napram WRC izpadejo kot nepremičnine.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.513
892
113
poglej malo kaj pišeš.

Ken Block je pa še daleč od dobrega voznika, kar dokazuje tudi v prvenstvu WRC. Te akcije, ki jih snema po par dni, da potem zmontirajo skupaj, lahko naredi še marsikdo. Edino kar ima, je denarja na pretek

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sploh ne vem kaj te žuli, dvakrat razloženo pa še vedno ne dojameš glede prejšnjih postov sem obupal nad tabo.

Glede Blocka pa...hahahaahahahhahaaaa, vsi bolje obvladajo avta od njega sploh vsi tukaj na Alter forumu s 100ps kripcam. Verjamem da bi lahko marsikdo bil na njegovem nivoju, če bi se toliko ukvarjal s tem športom kot on oz. imel take finance samo rečt da je shitty šofer.
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
kdo pa je sploh reku da je shitty šofer? sej sploh ni, tudi približno.. samo nevemkakšen specialc pa tud ni, that's all... ga pa dobr pele a ne
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Odkar so raceland time attacki po novem se ima itak 3/4 uporabnikov takšnih in drugačnih avtomobilističnih forumov za profi dirkače.
hysterical-1.gif