Kemično čiščenje sedežev LJ

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Kam v Ljubljano peljati avto na kemično čiščenje, predvsem sedežev, mogoče tudi tapet na vratih, ker po desetih letih občasno tudi delavskih oblek so konkretno zasvinjani. .
Koliko to sploh stane?
Trenutno vidim tole za 20 oziorma 40 evrov.
Ali naj kar sam doma naredim. Imam globinski vodni sesalec, kakšno kemijo rabim?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Se pridružujem vprašanju, morda niti ni treba kemično, ampak samo da je vredu sčiščeno znotraj.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Pred dvema tednoma sem na podobni akciji dobil darilo - kompletno pranje in čiščenje avtomobila v Avtopralnici Lina na Štepanjski cesti. takrat je bila akcija s kuponom in ceno 8€, ne me vprašat, kje je sin to našel, ker si nisem zapomnil.

Ko sem po slabih dveh urah prišel po avto nisem mogel verjeti svojim očem - avto je bil kakor nov, zunaj in predvsem znotraj.
Naslednji dan me je zanimalo, koliko je redna cena, povedali so mi da 20€.

Če to razumete kakor reklamo, naj bo, ta pralnica si jo zanesljivo zasluži!

LP

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
No saj jaz dam tud 20 eurov brez problema, samo da je spucan tako kot se spodobi, ker vozim psa v prtljažniku in je kr nekaj dela s tem.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Tudi pri meni je bilo pred čiščenjem 'nekaj kil' dlake v prtljažniku
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Kako dolgo pa je bil avto tam? Ker trenutno imam samo enega, pa si ne morem privoščit, da je cel dan tam, tako da bom moral počakat... štepanc pa ni lih blizu mi.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Kakor sem že zapisal - slabi dve uri, vendar sem bil naročen natančno na dogovorjeno uro.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
najbrž je to res, problem je v tem da lahko tudi za velike pare dobiš cheap shit čistila.
Sprašujem pa zaradi tega, ker 20 evrov za dva sedeža se mi ne zdi ravno dumping ponudba. Je pa res da bi moral prej dobiti vtis koliko je dela in stroškov čistil pri takem čiščenju.
Nekoč se je tukaj nek "Zakojč" (ali nekaj podobnega ) precej hvalil, mislim da se je celo sam oglasil.
je bil kdo pri njem?

jaz sem pripravljen grobo popucat avto tudi sam doma, samo da mi nekdo tiste "svetleče" fleke iz sedežev in tapet ven potegne. Počasi grejo predvsem moji na jetra...

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Zankoč

Bil enkrat pri njemu, sedež je takoj po čiščenju sicer izgledal boljše, čeprav se je obris madeža še vedno videl.
Danes, par let po čiščenju, je sicer sedež že nekoliko umazan, slabo očiščen madež pa je nase navlekel umazanijo in se ga vidi skoraj toliko, kot pred čiščenjem. Jaz žal nisem bil navdušen nad njim.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
ksz
Preko vikenda si sposodi ekstrakcijski sesalec , v kolikor ni že pri bajti/žlahti/sosedu. Strošek 15€.
V Bau_nekaj/Merkur/TopDom/ipd kupi čistilo za tekstil . Strošek ene 6 - 7€.
Preko vikenda lahko očistiš svoj avto, ženin avto, pa še taščinega + preproge in sedežno, vključno s tapeciranimi kuhinjskimi stoli.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
fusion: 60 evrov mi je preveč za v glavnem dva sedeža in nekaj tapete iz blaga na vratih.
Zadnja dva sta itak prekrita z otroškima... in bosta še precej časa kot kaže.
tesfalar:
1. mislim da sem z nakupom žene dobil tudi sesalec ki si ga opisal. sicer pod drugim proizvajalcem, ampak..
2. bom malo prevohal trgovine glede čistila , imaš kaj preverjenega v kakem linku ki je dobavljivo tudi vslo za normalno ceno, sicer pa tuijina.
3. Avto imam samo jaz. Žena mi ga je morala "prodati" zaradi birokracije, tako da je sedaj ona brez, tašča pa nima izpita.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Točno tisto čistilo, ki je v linku, napisano imaš kje se kupi in ceno.

Nazadnje urejeno:

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Zankoč razen visoke cene se mi zdijo dokaj natančni vsaj po videnih slikah na fb , ki jih redno objavljajo.