Kemično čiščenje sedežev LJ

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
To glede cene pustmo stat. Eni bi radi, da jim po 4h dela, še ti daš 10€.
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
KSZ

Večkrat preizkušen http://lenasscleaning.si/ , pride tudi na dom / službo, rabi pa vodo pa elektriko, stacioniran je pa v Ljubljani.

Žal nimam slike before/after ko je pred par meseci mi en avto očistil, ma jz sem mislil da je nove sedeže zmontiral
grin1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
No, ker odgovora ni bilo, smo fotkotov voz peljali k temu fantu
zmaga.gif

Včeraj pripeljali, danes odpeljali. Zelo lepo spucano notri, ni da ni, fant se potrudi, tud diška zelo lepo not, za piko na i, ga je pa še zunaj opral in povoskal, ter dodal koncentrat za 4L tekočine za šajbe. Žal mi je le, da nisem slikal before/after
jezen.gif

Naslednji projekt je že zmenjen - poliranje prednjih luči na mojmu vozu in seveda pranje
cheer.gif

Priporočam
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Pri nas je bilo 80€ (sedeži, tepihi, vrata, nasloni za roke, strop, prtljažnik...vse), lahko pa, da je bilo kaj ceneje, ker ata pozna njegovo mamo, vem pa ne
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Mater jaz mam pa na enem sedalnem delu flek od McDonalds omake (morda majoneze, ne vem)
crazy1.gif

Zankoc_si

Pripravnik
11. jun 2010
54
0
6
Dunajska c. 263a, LJ
www.zankoc.si
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
zmaga.gif

Včeraj pripeljali, danes odpeljali. Zelo lepo spucano notri, ni da ni, fant se potrudi, tud diška zelo lepo not, za piko na i, ga je pa še zunaj opral in povoskal, ter dodal koncentrat za 4L tekočine za šajbe. Žal mi je le, da nisem slikal before/after
jezen.gif

Naslednji projekt je že zmenjen - poliranje prednjih luči na mojmu vozu in seveda pranje
cheer.gif

Priporočam
wink-1.gif

Koliko časa pa je čistil avto?
Za 80€ je to zastonj
cool-1.gif

Sami še nismo slišali zanj, pozna pa ga konkurenca.

https://www.facebook.com/photo...e=3&theater

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Zankoc_si pravi:
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
zmaga.gif

jezen.gif

cheer.gif

Priporočam
wink-1.gif

Koliko časa pa je čistil avto?
Za 80€ je to zastonj
cool-1.gif

Sami še nismo slišali zanj, pozna pa ga konkurenca.

https://www.facebook.com/photo...e=3&theater

Za 80€ je res na pol zastonj. To delaš celi dan, pa še lahko ostane kaj za naslednjega, da je res čisto in ne samo "čisto".

Že z enim prtljažnikom od karavana je nekaj dela.