Če ne maraš tišine si za 15 evrov kupiš mini prenosni mp3 predvajalnik s slušalkami in uživaš v ropotanju brez, da bi kogarkoli motil.
Tišine si pa žal ne moreš na noben način narediti, tudi čepki za ušesa ne prinesejo miru ampak zelo moteče šumenje v ušesih....
Jaz enostavno ne prenašam hrupa niti podnevi in vedno bolj sem alergičen na vsako ropotanje, še posebej pa na brezvezno.
Še nov ultrapameten hladilnik, ki 24 ur na dan ropota zaradi ventilatorjev, mi gre na živce in sem enostavno vse skupaj razdrl, odklopil ventilatorje in imam zdaj vsaj tih nepameten hladilnik.
Pač nimam sreče. Živim v neki zakotni vasi s tremi sosedi in ni pol toliko miru kot v centru Lj.
Res nimamo ropotanja avtomobilov zato pa 24 ur na dan laja sedem od osmih psov, ob tem pa še najbližji sosed od jutra do noči navija radio, se dere na pse...
Hiše prodati ne morem, ker v njej živijo še starši, povrhu so pa še cene mizerne in za cel 350m2 grad dobim komaj dvosobno stanovanje.
Imamo še neko zamočvirjeno parcelo ob gozdu, kjer je skoraj popoln mir in tam bom naredil ali lesen vikend ali postavil bivalni kontejner samo problem je, ker moram teren najprej nasuti, ker je ob večjem deževju pod vodo...