ZZZS e-storitve omogočajo vpogled v izbranega osebnega zdravnika in zobozdravnika. Jaz sem danes ugotovil, da ga celo imam, čeprav je od tega minilo že več kot 10 let
Zdaj pa mi nekaj svetujte. K zobozdravnikom nisem hodil, ker nimam težav z zobmi, vsi so še not, vsi zdravi, brez plomb, edino kamen pač.
Me pa že en teden boli modrostni zob, oz tkivo okoli njega. Pred leti sem že bil ne enem preventivnem pregledu, kjer so mi svetovali naj si jih dam ven, ker imam premalo čeljust in bodo delali samo štalo. In zdaj so jo zgleda začeli. Če pogledam zob, ni videt nič narobe, tudi otekline ni, tkivo je sicer malo "zdelano" (ker velikokrat zagrizel not), ampak boli pa konstantno. Sumim, da je problem ker nabija v kost čeljusti, ker imam tudi celo čeljust razboleto pod zobom.
Itak je edina rešitev kirurgija, da odstranijo zob. Ima kdo izkušnje s podobno zgodbo, kakšne čakalne roke lahko sploh pričakujem. Če grem danes k dežurnemu itak ne moreva nič rešit? Me osebni "mora" vzeti takoj, v delovnem času?
PS, sem pozitivno presenečen nad tole e-storitvijo ZZZS, pa pravimo da samo trošijo denar