Tole se mi je zgodilo na dunajski. S petrola sem hotel zapeljati na dunajsko, na desni pas, ki je bil v celoti prost, na levem pa je bilo nekaj prometa. Ko sem bil z nosom že na cesti, se je tip na levem pasu odločil, da gre na desnega (cca 3m pred izvozom s petrola), ker jasno ni hotel biti 3. v levi koloni. Tip se obesi na hupo, jst nagonsko zabremzam (itq sm šel cca 10-15km/h), tip gre nekaj cm mimo mojga nosu na desni pas in mi potem, ko sva stala na semaforju, začne z roko kazat, češ da sm slep ali zmešan, sj bi ga skoraj izsilil.
Nisem reagiral na njegovo pantomimo, me pa vseeno bega, kdo bi bil kriv, če bi počilo? Tehnično gledano noben ni naredil prekrška, oba sva mela žmigavce in hotela zapeljat na prosti pas, problem je le, da sva oba hotela to storit v istem trenutku na istem mestu. Še slikca za lažjo predstavo, jst sm rdeč, on je črn.
Nisem reagiral na njegovo pantomimo, me pa vseeno bega, kdo bi bil kriv, če bi počilo? Tehnično gledano noben ni naredil prekrška, oba sva mela žmigavce in hotela zapeljat na prosti pas, problem je le, da sva oba hotela to storit v istem trenutku na istem mestu. Še slikca za lažjo predstavo, jst sm rdeč, on je črn.