Sygic, GMaps in Waze so laufali vzporedno. Sygic in Gmaps sta bila v split screen načinu. Podatki so se osveževali konstantno, saj je Gmaps vedel za vsa delovišča, manjše zastoje (cestnina) in podobno. Tudi Waze je dobival vse podatke. Sygic je začel povečevati zastoje kmalu po objavi na radiu, ko so se dejansko začeli zastoji. GMaps in Waze sta rabila še kakšno uro, da sta rekla, da pa mogoče bo treba malo stat. Sygic mi je medtem ponudil obvoz čez Graz, preden se je začela gužva tudi tam (zaradi nogometa), nato se je vrnil na A9...
Pod črto - trije navi programi, isti začetek in isti konec, vsi trije so me pripeljali na cilj pravilno. Eden mi je javil, da so zastoji in da ni primernega obvoza, 2 pa sta rekla da zastojev ni, dokler nisem padel v zastoj... Waze me je celo vprašal, če sem slučajno v zastoju, ker se premikam počasneje kot običajno. Here pa se je že pred časom izkazal za polomijo, kar se traffica tiče... iGo imam tudi kupljen z traffic naročnino, vendar me je lani konstantno vodil skozi zaprti tunel - celo označen je bil kot zaprt...