Kdaj se bo to začelo pri nas?

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Samo poglej to. En človek krade celi raji in raja to ve in človek se mirno sprehaja po ulici. Neverjetnoooo in carsko. Kaj pomeni psihologija in sprane glave, a?
bonk.gif

Dokler ga ljudje volijo za župana, ni kaj dosti za naredit. Očitno pač raji paše to in podpirajo tako delo...

Ker so tudi sami (ti, ki ga volijo) po razmišljanju mali lopovčiči in jim je njegovo početje blizu in docela sprejemljivo.
Kradli bi tudi sami ("i ja bih, tata"), ampak za večje tatvine nimajo jajc.
Kakšen tolaletni papir domov, to že, kaj več na ne...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kako kje? lokacijsko ali kaj? govorim seveda o osamosvojitvi, ne o kakšnem drugem samožrtvovanju, kot je recimo iskanje slik nagih bab za forumaše.
tongue-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kako kje? lokacijsko ali kaj? govorim seveda o osamosvojitvi, ne o kakšnem drugem samožrtvovanju, kot je recimo iskanje slik nagih bab za forumaše.
tongue-1.gif

A tista osamosvojitev za katero se je rdeča gamad sama odločila, da je potem lahko s ta veliko šeflo pokradla kar je še bilo. Jst ne bi bil kaj preveč ponosen.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hm, jaz sem pa vedno mislil, da je to speljala tabela gamad.
17758-icon_confused.gif

(čeprav čisto vseeno. Rdeča ali bela - gamad je gamad!)

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.136
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Zanimiva mnenja!

Zanima me, ali si res želite da prevladuje "zakon ulice", ali to le malo "šaflate"?

Resno sprašujem, brez želje po provokaciji!

Zakon ulice pride v poštev takrat, ko pravi zakon (tožilstvo, pravosodje,...) ne deluje - in to se dogaja tako v Srbiji kot tudi pri nas.
Verjetno si tega nihče ne želi, žal pa je ob sedanjem stanju v naštetih inštitucijeh to edina realna opcija, da kdaj pridemo na zeleno vejo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Hm, jaz sem pa vedno mislil, da je to speljala tabela gamad.
17758-icon_confused.gif

(čeprav čisto vseeno. Rdeča ali bela - gamad je gamad!)

Takrat je bil še naš

dinamit-01.jpg

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.139
7.804
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
tongue-1.gif

Osamosvojitev!
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nekaj je: takega "povabila" enostavno nisi smel odreči, sicer si si nakopal težave v življenju in poklicno degradacijo - sedaj vemo da za obdobje cca. 10 - 20 let (do osamosvojitve). Nehajte že rožljati z nekimi "prirejenimi resnicami", vzetimi iz konteksta!
10.gif

Če nisi bil član KP, si bil lahko zgolj navaden delavec brez perspektive. Tako kot sedaj, ko neodvisnih poslancev brez strankarske pripadnosti v bistvu nihče ne šmirgla! Če jih ne bi bilo, ne bi nihče niti opazil.

Jaz sem na tistem vprašalniku obkrožil 4. in se izgovoril na kasnejši čas, kao več izkušenj in zrelosti ...
tongue-1.gif
) in vsaj četrt najvišje oficirske smetane iz Titograda kot graničnega odseka. Tam se mi je po zasliševanju "snel film" in sem jim izkričal, da : zato ne!, ker se nočem enačiti z nesposobneži in lenuhi, ki so v hipu napredovali iz popolne nule prav takrat, z vstopom v KP !!!

Potem sem se šel ven kujat, pa so oficirji eden za drugim prišli tja k meni in mi priznali, da se strinjajo in odobravajo. Strah me je bilo pa kot psa!
tongue-1.gif

Zame je to še danes dokaz, da smo kljub režimu bili ljudje - sposobni in pri zdravi pameti. Zato nikar ne limajte takih plakatov vsepovsod, ker se delate osla iz samega sebe. Limajte raje rezultate njegovega dela in se na tem izživljajte!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Zgleda, da imaš ti kompleks, da si se tako razpisal.. a si bil spoznan za nesposobnega?
priden.gif

Uživaj, major...
hysterical-1.gif
Zgleda, da ti uživaš, ker se smejiš takim stvarem..kako že pravijo? otroci in bebčki se smejijo resnim zadevam?
torej, otrok nisi, kakor je znano...
rolleyes-1.gif

PS: ko napreduješ do čina "vojak", se pa javi in bomo kaj podebatirali v to smer.
priden.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.251
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Nekaj je: takega "povabila" enostavno nisi smel odreči, sicer si si nakopal težave v življenju in poklicno degradacijo - sedaj vemo da za obdobje cca. 10 - 20 let (do osamosvojitve). Nehajte že rožljati z nekimi "prirejenimi resnicami", vzetimi iz konteksta!
10.gif

Če nisi bil član KP, si bil lahko zgolj navaden delavec brez perspektive.
Moj stari je knjižico vrnil (precej glasno), kar je bilo še huje (tam nekje v zač. 70-ih). In šel med privatnike. Uspešno. In dočakal penzijo kot eden vodilnih v enem največji slo. prevozniških podjetij (ki so jih v bolj bližnji zgodovini zavozili do propada). Zanimivo, ker po tvojem bi moral (ker je znal še kakšno nazaj zabrusit) končati kot smetar, ali pa v zaporu ...
Edino, česar brez članstva nisi mogel, je bila uspešna politična kariera in direktorska funkcija v par največjih podjetjih ...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.353
7.453
113
Vse lepo in prav. Ampak iti med privatnike in koncati kot eden izmed vodilnih v prevozniskem podjetju je oksimoron. Ce je sel med privatnike je bil privatnik. In v najboljsem primeru je bil na koncu lastnik uspesnega podjetja. Ce pa je tako kot si ti napisal - potem je pa sel med privatnike in se v neki tocki spet nazaj zaposlil v nekem drugem podjetju (ocitno velikem in uspesnem).

Verjetno stekas kaj zelim povedat - kot privatnik je takrat tezko prisel do velikosti transportnega podjetja s 100 kamioni. Ce pa je pac delal v taki firmi (ki je bila pac drzavna) pa ni bil privatnik.