Kdaj se bo to začelo pri nas?

damo

Majstr
4. sep 2007
1.025
153
63
Komaj čakam
cheer.gif

http://www.rtl.hr/vijesti/novo...acen-u-bolnicu/

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
approved.gif

Res pa, da so družino in psa ter sosede pozabil. No se bo boljše
tongue-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kaj ti pomaga ukokati tajkuna - njegovega nakradenega keša še vedno ne bomo dobili nazaj.
Sodnija je pri nas itak sam za kurje tatove, torej bi morali pokokati tajkuna in njegovo celotno familijo do tretjega kolena in vsem požgati vse, kar imajo. A nakradenega še vedno ne bi dobili nazaj...
Morali bi uvest inkvizicijo, vključno s španskimi škornji, železno lejdi in natezalnicami, da bi tajkuni sami vse nazaj prinesli.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
315
83
Če počas vsazga tajkuna mal prestrašijo, bo naslednji krepko razmislil ali bo kradel raji. Sem pa tistega mnenja, da je treba še njegovega odvetnika, pa naj potem še odvetniki razmišljajo, če bodo branili barabe
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.197
6.990
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Če počas vsazga tajkuna mal prestrašijo, bo naslednji krepko razmislil ali bo kradel raji. Sem pa tistega mnenja, da je treba še njegovega odvetnika, pa naj potem še odvetniki razmišljajo, če bodo branili barabe
smile-1.gif
467716-post_slo.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Samo poglej to. En človek krade celi raji in raja to ve in človek se mirno sprehaja po ulici. Neverjetnoooo in carsko. Kaj pomeni psihologija in sprane glave, a?
bonk.gif

B81

22. jul 2007
37.757
11.028
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Odvetniki pa res niso krivi, pač cuzajo denar, to je njihov poklic.

Brez morale so oboji, tajkuni in njihovi odvetniki. Oba bi ti vzela brez slabe vesti.
HB btw.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
No tukaj je v ozadju mafija, jasno kot beli dan. Glede na to, da pri nas slovenska mafija ne obstaja, dvomim, da bodo zaceli streljati vsepovprek po nasih politikih in tajkunih. Lahko pa zberemo nekaj denarja davkoplacevalci in jih nesemo crnogorcem, albancem ali srbom in kaksnega namesto nas ustrahujejo. Mi itak nic ne upamo.

ok malo heca
smile-1.gif

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Zanimiva mnenja!

Zanima me, ali si res želite da prevladuje "zakon ulice", ali to le malo "šaflate"?

Resno sprašujem, brez želje po provokaciji!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.298
7.058
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Samo poglej to. En človek krade celi raji in raja to ve in človek se mirno sprehaja po ulici. Neverjetnoooo in carsko. Kaj pomeni psihologija in sprane glave, a?
bonk.gif

Dokler ga ljudje volijo za župana, ni kaj dosti za naredit. Očitno pač raji paše to in podpirajo tako delo...

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
No tukaj je v ozadju mafija, jasno kot beli dan. Glede na to, da pri nas slovenska mafija ne obstaja, dvomim, da bodo zaceli streljati vsepovprek po nasih politikih in tajkunih. Lahko pa zberemo nekaj denarja davkoplacevalci in jih nesemo crnogorcem, albancem ali srbom in kaksnega namesto nas ustrahujejo. Mi itak nic ne upamo.

Kritični trenutek za razvoj "dogodkov" v Sloveniji je bila po mojem tista ročna bomba, ki jo je nekdo obesil Hildi T. na vrata pisarne.

Kot vem, je bomba narejena zato, da se odvije varovalka, šteje do tri (raje do dva) in se jo vrže! Ter steče po hodniku čimdlje od mesta, kjer si jo vrgel.

Če bi bilo tako (mrtva ali težko ranjena H.T.), bi bilo to NEDVOMNO ZELO RFESNO OPOZORILO tudi za ostale gradbene barone, tajkune in druge lopove, pa tudi male lopovčiče.

Sporočilo bi bilo tudi to, da nikoli ne veš, komu postaneš s svojim neetičnim obnašanjem trn v peti in ti vrže v sobo bombo ali granato.
Vsak (potencialni tajkun, lopov, goljuf) pa bi seveda presodil sam, kako bi reagiral in se obnašal glede na opisano možnost oziroma grožnjo.

Tako pa je H.T. na Igu, kjer nas stane kakih 80 evrov dnevno (30.000 letno!)....