Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
No to je drugo če imaš tak primer, jaz pač gledam z mojega stališča, ko nimam otrok imam pa par zdravih rok in nog ki rade fizično delajo.
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
vsekakor je lažje preživeti enemu brez obveznosti zunaj službe z 400-500 evri,kot pa recimo 3 članski družini z 1200-1500 evri, pa čeprav so statistično na istem (to pa je je**na statistika)
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Uff... MX, kaj ne bi šel ti še malo na ladjo?
Ti bi se na ta način izvlekel iz slove osebne "finančne krize", vsi ostali tu na forumu pa bi imeli končno spet mir pred tabo.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
bomo na lizingih do groba ni druge
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
bomo na lizingih do groba ni druge
Ja kaj te čemo druga. Sej tut kredit za garsonjero bi odplačeval, če mi ga pa ne odobrijo...
Lizingi pa najemnine, kajčem druga. Pa vesel bit da sem zdrav,...
Citat:
Pozdravljeni,
v Grosuplju se je odprla 'Varna hiša za otroke'. Gre za hišo kjer bivajo otroci brez staršev, zapuščeni, zlorabljeni in pomoči potrebni otroci.
Trenutno se zbirajo oblačila za bratca, dvojčka, potrebujeta oblačila za starost 4--5 let. Če bi kdorkoli imel kakršna koli oblačila, ki bi jima prišla prav... v akcijo!
Ravno tako zbirajo tudi vso drugo opremo in oblačila za otroke vseh starosti. Prosim, preglejte malo svoje omare, kleti, premečite škatle z igračami in podarite kaj za otročičke v varni hiši.
p.s
Še to.... pošljite informacijo tudi svojim znancem, prijateljem....
Naslov kriznega centra:
Hiša zavetja Palčica,Brvace 41, 1290 Grosuplje. Kontaktni telefon:01 781 80 50, 040 194 190 (CSD Grosuplje)
HVALA
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
tud če da teh 300 €na stran .. kolko let bo rabo da bo našparal za garsonjero ? 2x lifetime ? zakaj pol met nič od življenja da si boš lahko ko boš v penziji lahko kupo garsonjero ? glupost od gluposti
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
tud če da teh 300 €na stran .. kolko let bo rabo da bo našparal za garsonjero ? 2x lifetime ? zakaj pol met nič od življenja da si boš lahko ko boš v penziji lahko kupo garsonjero ? glupost od gluposti
WORD.