............ dokler imas na voljo kolesarsko, ti pa se raje drkaris po cesti za avte .............
To je tvoja definicija (cesta za avte), ki zakonsko pač ne drži .
Ja ja seveda. Vse kar se lahko pripeti meni, se tebi ne more ne? Predvsem jaz naj pazim ne Res si poln dreka (sam sebe), ala vera.
Res je, na zalost. Ne vem samo zakaj se delajo kolesarske steze, ker avto, kolo ni isto. Zato, ker kolesar na povrsini kjer je vecinoma avto je smetalo. Ne recem, da ne gre in da se ne da ampak kjer so kolesarske steze naj gre kolesar brez pardona vozit po njih. Al gre najprej za njegovo varnost, saj je z naskokom najmanj zasciten med vsemi udelezenci. Kaj ni jasno? Ok, razen samooklicanih ubermenschov, katerim noben ne bo govoru kje in kako naj vozjo. Po pa jokajo k kazen fasejo. Danasnji metrojcki...
Kazen?!? Kakšno kazen točno vseved?!? dej bejž rajš na pir...
Če so udeleženci v prometu, se morajo držati parvil, ki veljajo za njih - kolesareje. Mi tu na forumu, kelnarce za šankom pa tam. Vožnja s kolesom po prehodu za pešce - smer gibanja pešcev - NI dovoljena.Kolesarji so na taki cesti udeleženci v prometu. Če tega ne dojameš, prosim, lepo prosim, vrni vozniško.
Kaksen pir? Da ni pr teb kak prevec, ceprav je sele popoldan. Sam na cesto ne it, ceprav si kao ueber. Drugace pa dej nestrpnez, razumi kaj zelim povedat. BMK zate, ti si itak nekaj vec (wannabe), po novem se ti zadeve ne morejo zgodit (res si car). Gre se za ostale povprecneze, ki dejansko tvegajo in tud umirajo zarad takih soferjev k si ti (k misljo, da se jim kaj takega ne more zgodit). Dripac...
Jaz sem nestrpnež?!?!? A se ti duvaš kako kolesar nima prostora na cesti ali ti in tebi podobne naduvane riti? Po možnosti z vsaj 150hp pod streho, ki ne morejo brez jebenih frustracij prehitet enga kolesarja pri 30km/h.
Beri človek!!!! : včasih pač ne moreš it deugje kot po cesti! Če hočeš v Bovec iz katergakoli drla Slo, moraš po cesti. Če hočeš na Mangart - cesta!!! A si ti zabit a se sam delaš?
Kje točno sem jaz neki wannabe? Pišem ti direkt o v faco človek. Ti si tisti, ki tu igra boga in odloča kdo kam sodi na cesti. I
Jaz imam 10kg vozilo, ti pa 1,5 tone. In TI se pritožuješ klošar en!!! Nosiš odgovornost, ki se je ne zavedaš! Kolesar na cesti ogroža SEBE, ti z avtomobilom pa ogrožaš še VSE OSTALE! A ti je jasno al rabiš risbico?
Jaz sem nestrpnež?!?!? A se ti duvaš kako kolesar nima prostora na cesti ali ti in tebi podobne naduvane riti? Po možnosti z vsaj 150hp pod streho, ki ne morejo brez jebenih frustracij prehitet enga kolesarja pri 30km/h.
Beri človek!!!! : včasih pač ne moreš it deugje kot po cesti! Če hočeš v Bovec iz katergakoli drla Slo, moraš po cesti. Če hočeš na Mangart - cesta!!! A si ti zabit a se sam delaš?
Kje točno sem jaz neki wannabe? Pišem ti direkt o v faco človek. Ti si tisti, ki tu igra boga in odloča kdo kam sodi na cesti. I
Jaz imam 10kg vozilo, ti pa 1,5 tone. In TI se pritožuješ klošar en!!! Nosiš odgovornost, ki se je ne zavedaš! Kolesar na cesti ogroža SEBE, ti z avtomobilom pa ogrožaš še VSE OSTALE! A ti je jasno al rabiš risbico?
Klosar te je naredu, zal nepismen, ker pac ne beres. Ueber mensch... In ne polagaj / zgovarjaj se na neke situacije o katerih tu ni govora. Tu je govor o tem, ko je poleg ceste na voljo se kolesarska steza. Tebe to itak ne tangira, ker pocnes samo to kar ti zelis, car veliki. Ostalo kar navajas pa je zrastlo v tvoji glavi z namenom,da se nekaj povadis iz gluposti v katere si se sam zakopal. Sam tega nikoli nisem omenjal. A bo slo, veliki gazda?