Kdaj je pravi čas?

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Lahko pa pokličeš vedeževalko pa njo vprašaš
grin1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Se ne bi strinjal. Takrat je luna v podznaku bele pritlikave podlasice. Tarot karte pokažejo, da je takrat primeren čas za sajenje srebrne oljne repice. Morda tudi zlatorumenega korenčka ..
Bolj primeren datum bi bil na Novega leta dan, v petek, 13.decembra ....
evil.gif

to je seveda zgolj tvoje mnenje, ki temelji na nekih hokus pokus čira čara čitu. Če merdzo z alterja reče, da je 14.10.10 taprav cajt je pa to že nek otipljiv argument.

lp

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Pazite samo, da ne bo na koncu tako...
Imava:
-avto (vsak svojega)
-veliko hišo
-službe za nedoločen čas
-2000€ plače (vsak)
Za otroka se trudiva že 10 let vendar so mi zdravniki rekli, da sem žal predolgo čakala...

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
No če pa koga morda zanima...
Star bom 27, moja 24. Letos oba doštudirala, jaz sem 3 leta redno zaposlen, imava avto, hiša pa pride v roku 5 let. Pričakujema drugega otročka.
Uživamo neizmerno že sedaj, pol bomo še bol ITAK.
Nič nebi spreminjal!

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
drugače pa probaj pred 35 letom
potem je že malo pozno , žal nismo večni, pa geni se že malo razjebejo, pa babike imajo vedno večje komplikacije in težave, povečana možnost mongoloidnosti itd
je pa fajn če imaš že štalco porihtano, pa vsaj eden varno službo

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik LoveGirl pravi:
Ja sej s tem se tud strinjam
cheer.gif

Samo pri naju pa je želja po malemu vsak dan večja in ravno zaradi te močne želje se zdaj sprašujeva ali je to že ta čas ali še ni
rolleyes-1.gif

pa tudi nisva tolko stara; jaz bom v kratkem 24, moj pa je 25
roza.gif

Če se sprašujeta potem ni pravi čas

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Merdzo, to ni otipljiv argument ... zdej še ne ...
evil.gif

zate ne bom nikol otipljiv. Za Lovegirl bi se pa mogoče dalo kaj zmenit. Sej zastopiš, ne.

lp

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Jao, budalo
smile-1.gif

Sam si napisal: "Če merdzo z alterja reče, da je 14.10.10 taprav cajt je pa to že nek otipljiv argument.... " Torej?
Bež' od mene ...
10.gif

Nazadnje urejeno:

LoveGirl

Pripravnik
13. avg 2007
102
0
16
dezela medijev in zelenih gozdov =)
Določeni res ne vem kaj se oglašate če nimate pametnega nič za povedat
uf-1.gif

očitno fetiš pa nč druzga...

in ne ne bom delala ankete in nism se zato na vas obrlna da bi mi vi dal zeleno luč pr tem
stupid-1.gif

enostavno me zanimajo vaši pogledi na to...
glede na to kokr je tud že nekdo omenu (ne vem več kdo) je zlo velik nosečnic ali pa mladih mamic pri 21- 26 letih

Zanima me pač kako na to gledate...

Definitivno ne mislm met prvega otroka pr 45ih, ku še sebe ne bom zmožna vlačit okol, kaj šele otroka.
in res je da otrok ne rab sm ljubezni, kr od tega se pač ne da živet... je strošek, je pa tud veselje.

Po mojm je prav čas takrat k sta oba partnerja na to prpravlena, ko sta finančno nekako sigurna (kar je v današnjem času skoraj že mojstrovina)... definitivno vlogo igrajo tud leta. Dokler si mlad, zdrav, pri močeh...

Vsekakor občudujem mlade pare, ki se odločajo za otroka pri starosti pod 28.
roza.gif

aja, nekdo je spraševal po karieri... ne dans ni več tolk pomembna- vsaj določenim ne
tongue-1.gif

LoveGirl

Pripravnik
13. avg 2007
102
0
16
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
No če pa koga morda zanima...
Star bom 27, moja 24. Letos oba doštudirala, jaz sem 3 leta redno zaposlen, imava avto, hiša pa pride v roku 5 let. Pričakujema drugega otročka.
Uživamo neizmerno že sedaj, pol bomo še bol ITAK.
Nič nebi spreminjal!

Fino
cheer.gif

no takšne občudujem
cool-1.gif

vse lepo tudi vnaprej želim vsem
roza.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska

vsekakor končaj najprej šolo, ker ti bo potem časa zmanjkalo, ali pa boš tako utujena, da ne boš mogla študirat
čisto pripravlejn pa pri prvem nisi nikoli ( pa tudi pri naslednjih ne, čeprav veliko bolj )

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Poglej, edini pravilen odgovor je bil tale:

Če še premišljuješ, ali je pravi čas, ali ni, potem očitno ni ...
Nekateri niso zrelo pri 50 tih, spet drugi so že pri 20-tih ...

End of story, ...

Nazadnje urejeno:

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Pravi čas za fotra pomoje ni nikoli. Pri meni je bilo tako, da se je bolj ona odločila. No sej sem na koncu prikimal.
Ampak v porodnišnici je pa v sekundi ratal drugač. Ne menjam več (no sej se tudi ne da).
Ampak to je bilo pri mojih 34, pri 20 bi pomoje bilo malo drugač.
Mam pa kolega, ki ima 3 od 25 leta dalje pa fura normalno.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kdaj ga bosta nardila je čisto vajina zasebna stvar. Kdaj pa bo to, bosta pa obadva sama začutila....
Midva sva stara 30 in 27 let(jaz), poročena že 4 leta, ona dela magisterij, jaz pacam 6sto stopnjo, oba zaposlena(jaz redno), plačo imava solidno...Otrok(a) še nimava, ker bova prvo naredila štalco, ki bo vseljiva v roku 12 mesecev.
lp

Theya

Pripravnik
13. okt 2007
136
0
16
Pomoje je to za vsakega drugače. Pa mislem, da je dost odvisno od tega kaj si punca želi. Nekatere pač že od malega sanjajo o otrocih. Pol pa tipa prepričajo oz enostavno postavijo pred dejstvo.
Pri nama zaenkrat še nič ne kaže v smeri otrok... Imava jih 25, skupaj že dolgo časa, stanovanje tudi, on redno službo, sama pa zaključujem študij ter delam preko študenta.

Pravi čas... bo, ko bo. Imam pa npr. sošolke iz osnovne šole, ki imajo pri teh letih že po 3 otroke. Tako, da. Različni smo si. Če si vidva želita otroka, če se počutiš pripravljena na otroka ( imeti otroka ni isto kot 2 uri pazit sosedovega mulčka
ne-ne-1.gif
), zakaj pa ne?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ze to, da si dala svojo temo v podorum spolnosti mi dosti pove o tvoji zelji po druzini, se mi zdi, da te je bolj strah, da ne bi po nesreci zanosila ali pa si ze ter isces neko moralno resitev oz. potrditev. Da lahko potem naokoli lapas, da obstajajo tudi taksni in drugacni pari, ki nimajo vsega idealno postimanega in da vama bo ze zneslo. Svetujem podforum druzina.

LoveGirl

Pripravnik
13. avg 2007
102
0
16
Kake psihologe najdš na tem alterju, kr res ni
hysterical-1.gif

ampak hvala za namig... ko sm odpirala temo sem na hitr preletela forume in družine sploh opazla nism kr je (komej zdej vidm) pisana za prostim časom
rolleyes-1.gif

in se mi je pač tist cajt zdej ta podforum dost bl primern kokr telefonija
17758-icon_confused.gif

U glavnem stvar je taka da ma na to kdaj je pravi čas, vsak svoj pogled, kar je edino pravilno... eni tako drugi drugače in nihče ni manj vreden... tud tisti ne k ne bodo nikol dozorel razmišlat u to smer kaj šele se k dejanjem spravt
uf-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Poglej, davidoff ima kar prav. In, če še dosedaj nisi iz vsega tega razbrala kaj pametnega, potegnila pametnih zaključkov, potem je še (verjemi) prezgodaj za otroka ...
Če pa bi rada drugače rešila problem, pa raje uporabi forum www.ringaraja.net</a>, al pa forum RKC ... tam ti bodo znali pomagat v dilemi med JA in NE ...

Nazadnje urejeno:

LoveGirl

Pripravnik
13. avg 2007
102
0
16
jaz sem svojo dilemo al kakorkoli se temu reče, že razrešla zase. tukaj sem se pač hotla mal o tem predebatirat z ljudmi ki jih ne poznam, da vidm kakšnega mnenja so drugi...

sva se pa z mojim že tako odločla da bo prav
srce-1.gif

saj če se vam ne da govorit in diskutirat o določeni temi, pač ni treba sodelovat, a ne
wink-1.gif

ker pa vidim da je kar nekaj resnih odgovorov v tej temi, le ni bila zastonj odprta
roza.gif