Kazen zaradi prekrška

hondas

Pripravnik
4. dec 2007
131
0
16
Ali ste kadarkoli plačali kakršnokoli kazen zaradi prekrška na cesti.
Prekoračitev hitrosti, pas, neizpraven avto (dodatna oprema), alkohol, potekla reg, izpit, .
Kakšno kazen?

Jaz v 5 letih nisem plačal še nobene kazni, sem vzoren voznik in spoštujem CPP,
karambola pa tudi še nisem imel (ni bil podan noben odškodninski zahtevek).

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
AlbertKras.jpg

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
prehitra vožnja, neupoštevanje znakov, oviranje prometa, alkohol, pas, mobitel, varnostna razdalja, neizpravna kripa...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.933
6.977
113
Prehitra vožnja, pas, neupoštevanje znakov, akohol, prehitvanje preko polne črte, etc...

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Zadnjič so me dobili sem napihal 2.2 dober teden prej sem vozil povprečno čez 190kmh me je provida komaj ustavila, pa še to skoraj pred It mejo.....
Nekajkrat rdeča luč ter izsiljevanje prednosti kaj večjega pa ni bilo
evil.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Po cestah se s hondo vozim bolj počasi, razen po vaseh kjer ni pločnikov, da vmes lepo zadrsim na robu asfalta, že skoraj na bankini in takrat se vklopi VTI in me lepo katapultira iz sredine ovinka in ga nabijem v tretji do 9000 obratov, da motor že joka, vendar to še vseeno ni nič za vti zadevo...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

v treh letih in pol še niam niti enega listka za napačno parkiranje, nobene nesreče in niti enkrat me še ni ustavla policija ... enostavno mam srečo, ker predpisov se ne držim glih preveč
tongue-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
ksz..

Prvi dan, ko sem kupil avto (tj. cca. 4 mesece po opravljenem izpitu) sm na glavni avtobusni vozu tm, k nebi smel (sošolca sem ruknu dol pred avtobusom, pa me je polcaj vidu)
bonk.gif
.
Druga kazen je bla pa alkohol (takrat še voznik začetnik-spil sem 2 velika hajnikena.

Druzga za 1x še ne. Slikal so me tud že (austrija in slo), kazni nobene. Upam, da nebodo kej po 2 letih poslal
grin1.gif
.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
trkaj!
mene 2 leti po opravljenem izpitu niso nikoli ustavl, potem pa v enem dnevu dvakrat.. od tega enkrat radar:|
sicer pa v 5ih letih voznje 3 kazni za prehitro voznjo pa ene 2x za napacno parkiranje.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pri meni večinoma prehitre vožnje! Kolko niti sam n vem več včasih katero plačam, včasih se pritožim da se izenači
evil.gif
. Drugih kazni pa hvalabogu nimam (nok nok)

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Opozoril bi samo na eno vsebinsko netočnost ... Za prekrške niso predpisane kazni, ampak sankcije.
wink-1.gif

Sicer pa do sedaj v 2.5 letih ustavili le enkrat, od tega mi je samo zasral, zakaj imam rdeče oči (po treningu pač), drugič pa sem sam ustavil, ker sem mislil, da mene ustavlja, pa je le usmerjal na cesto en kombi.
grin1.gif

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
hitrost, pas zadaj, napihal, neizpraven avto, krive tablice, nasilno speljevanje, pobeg, parkiranje, ....

Vsega tega imam doma za en cel tavelk fascikl.

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
7 let sm zdrzal brez. v ponedeljek pa sem se po 21.30 vracal s sihta, ter se by-the way ustavil na zelezniski postaji v ljubljani, da so mi vrnili denar od povratne vozovnice, ki je nisem v celoti izkoristil. pridobil sem 2,70 eur. no, na koncu postaje mi zamaha z loparckom ter izroci poloznico za 20 eur -.-
Pa glih pred tem sem se na celovski sizdiu ke so policaji, ker mi je folk 3 cm za ritjo furu, u skarice prehtevu, brez zmigovcou, ene parkat izsilu, cez rdeco pelu....usega boga. Vazn da so mene ustavl na zelezniski. res sm kriminalc -.-

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
V povprečju 1x na 3 leta plačam kazen za minimalno prekoračitev hitrosti izven naselja.

LP,

Milan

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Kmalu po opravljenem izpitu se je policaj ob rutinski kontroli upičil v kljuko za prikolico (kao ni bila snemljiva). Enkrat pas, enkrat pa so me lovili po Rebernicah - baje da sem prehiteval čez polno črto. Drugega do sedaj ni bilo.