Kazen zaradi prekrška

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pred kakimi 3mi tedni sem spil 5 hajnikenov pol pa sem se odpeljal 300m domov. A se da tu mene kako prijavit pa mi kri vzet za nazaj?
Lahko se pa zmenimo, grem butnit teh 5 mali pirčkov, pa me počakate pred bajto ko prletim 25 na uro.

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Ni problem v tem, ker si se vozo pijan in kak si se vozo. Razpizdi me, da se nekaj ven meče kak je pilo, pa ogrožal varnost... Tudi ti Mlacom ne pišeš za vsaki prekršek, ki si ga naredo oz. prehitro vozo medtem ko sonick ne dela druga kot to. Malo poglej njegove poste. Prehitro v naselju, izven naselja, prehitevanje takšno in drugačno, samo ga provocirajo da more divjat...

To ker pa poznam policaje pa jemlem kot plus, vsaj nimam problemov z njimi.

Aja nebojo mu napisali kazni za nazaj, bojo si ga pa vzeli na pik.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Kak je pa toti focus ratal zagrenjen.......mislim, da je tvoja dirkaška kariera bla bol pestra kot moja....ne bit zaj tu neke pameten.....pa DEGENA špilat......oz svetnika

Zaj če si ratal foter ti je še IQ padel al kak.....al si pa ratal tak pameten, da te ne dohajamo več....

Veš kak bi ti reko....ne serji sam sebi po kolenah če si v istem dreki......!!!

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
V vseh 9ih letih moje vozniške kariere, sem imel eno manjše verižno træenje na avtocesti (minimalna škoda, urejeno brez pilicije) in 2x prehitra vožnja. Samo 1x do sedaj so me ustavili zaradi kontrole, pred kratkim pa sem jo v Italiji odnesel samo z opozorilom (on ni znal angleško, jaz pa ne italijansko). Letno delam okoli 50k km.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
V 3 letih vozniške kariere sem plačal kakšnih 10 kazni, čisto vse zaradi hitrosti. Z izjemo ene ko sem v naselju naletel slabih 120 na radar in 2 krat na avtocesti cca. 180 (enkrat provida, enkrat stacionarc) so bile vse ostale nekje med 60-70 kmh v naselju. Dobrega jurčka sem že izkašljal državi če potegnem črto.
bonk.gif

Sedaj že dobro leto brez kazni, da potrkam na les.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

hondas

Pripravnik
4. dec 2007
131
0
16
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
trkaj!
mene 2 leti po opravljenem izpitu niso nikoli ustavl, potem pa v enem dnevu dvakrat.. od tega enkrat radar:|
sicer pa v 5ih letih voznje 3 kazni za prehitro voznjo pa ene 2x za napacno parkiranje.

Mene v 5 letih niso ustavli še nikoli od, kar imam izpit.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik hondas pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
trkaj!
mene 2 leti po opravljenem izpitu niso nikoli ustavl, potem pa v enem dnevu dvakrat.. od tega enkrat radar:|
sicer pa v 5ih letih voznje 3 kazni za prehitro voznjo pa ene 2x za napacno parkiranje.

Mene v 5 letih niso ustavli še nikoli od, kar imam izpit.

Ja, samo pozabo si povedat kdaj si si avto kupo potem ko si naredil izpit.

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
V 7 letih odkar mam svoj avto so me 1x ustavili. Kazen 5000 sit izven naselja. Drugih kontrol ali incidentov ni bilo. Delam 15-20kkm na leto. Sicer pa mislim, da se znam dobro zakamuflirat za pridnega voznika, ki spoštuje pravila. :p Avto je tehnično izpraven in nevpadljiv (bolj clean look, brez raznih roza žarnic in rdečih spojlerjev). Drugač pa se tud meni ne da vozit 50 čez naselje ob redkem prometu, ker je to za moje pojme prepočasi. Ko je promet pa se tega pač večinoma držim, ker se mi zdi brezveze neki silit.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik hondas pravi:
Ali ste kadarkoli plačali kakršnokoli kazen zaradi prekrška na cesti..
Ne, ker se za prekrške plača globa, ne pa kazen.
wink-1.gif
Potem si mlad voznik.
Tisti z malo daljšim vozniškim stažem smo plačevali tudi kazni.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
ksz...

jst rajš ne bom opisoval svojih srečanj s policaji in kazni, se nebi nobenemu dalo brat tega romana, sem jim pa doniral že toliko denarja, da bi mi počasi lahko postavili kakšen spomenik
write.gif

sam to je že preteklost... i'm a changed person now....
evil.gif