Kazen za prehitro vožnjo Avstrija

MarkB

Pripravnik
3. jan 2008
108
1
18
Obišči stran
Pred dobrim mesecem sem na poti po Avstriji prekoračil omejitev hitrosti na AC za 16km/h (omejitev 80km/h, jaz 96km/h). Sedaj sem dobil lepe pozdrave od ustreznih avstrijskih organov s pripeto položnico za 35€. Kazen je prišla s običajno pošto in ne priporočeno. Ali je že imel kdo podobno izkušnjo? Naj dam položnico na »ignore« ali je bolje vseeno plačati? Znesek ni tako visok, da bi imel kasneje zaradi neplačila kakšne negativne posledice.

Nazadnje urejeno:

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Jest sem placal,. so se tako lepo potrudili pa prevedli kazen v slovenscino :p

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Plačaj, hitrostne prekrške itak zdaj vsi hodijo delat v avstrijo, ker je tam to precej ceneje kot pri nas.
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kakšne negativne posledice bi pa lahko imel? Če te kdaj ročno ustavijo in gredo v bazo gledat, boš plačal teh 35€. Če nisi ravno vsakodnevno v A, so pa možnosti za to blizu ničle.

Saj je lepo in prav, da plačaš kazen, ampak v tem primeru sem raje balkanc
wink-1.gif
Če te teži, nakaži raje teh 35€ Rdečemu križu al kaj podobnega.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kakšne negativne posledice bi pa lahko imel? Če te kdaj ročno ustavijo in gredo v bazo gledat, boš plačal teh 35€. Če nisi ravno vsakodnevno v A, so pa možnosti za to blizu ničle.

wink-1.gif
Je bila enkrat ena lepa zgodbica tudi na Alterju napisana, pa se mi res ne da iskat.
Verjamem, da si raje Balkanc, zato je pa vse tam kjer je.

Rdečemu križu lahko pa še vedno nakaže. Je že čas za menjavo celotne notranje opreme
grims-1.gif
.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik MarkB pravi:
Kazen je prišla s običajno pošto

1. +50€ za nepravilno uporabo predloga S

2. Sigurno je bilo delo na cesti in SECTION CONTROL ali pa radar kot radar. 80 omejitev, ti si šel sigurno 110 po števcu, za kar bi ti jest dal še kaj drugega ne samo € kazen.

3. Tovrstne kazni tut v A ne hodijo priporočeno. In če ne želiš plačat ti ni treba. Samo naslednji račun bo dražji.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Jaz sem tudi dobil kazen 35 eur. Šlo je za odsek na A10 med obema tuneloma, kjer je omejitev 100. Radar ja ponavadi kmalu za tunelom, kjer je kar fajn klanec navzdol in moraš skoraj že zavirati, da nisi prehiter. Slikali so z ob cesti postavljeno kamero (sem videl blisk).

Kazen bom seveda plačal.

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:

wink-1.gif
Je bila enkrat ena lepa zgodbica tudi na Alterju napisana, pa se mi res ne da iskat.
Verjamem, da si raje Balkanc, zato je pa vse tam kjer je.

Rdečemu križu lahko pa še vedno nakaže. Je že čas za menjavo celotne notranje opreme
grims-1.gif
.

467716-post_slo.gif

• Všeč mi je
Reactions: DuCoM
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Naredili bodo izvršbo v slo...

Na podlagi česa? Kdo pa pravi, da si kazen prejel?

Saj boš dobil lepo vse vročeno...bo naš poštar prinesel

Samo tam bodo že druge cifre

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Na podlagi česa pa bodo druge cifre? Kdo pa pravi, da se ga poštar ni nažgal in pisma nekje izgubil? Ali vrgel v napačni nabiralnik ali...?

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
kot da bi bral svoj post. jaz sem dobil isto. omejitev 80, vozil sem 17 preveč, kazen 45 evrov. tak da en kmh več je 10 evrov več. tudi jaz bom kar lepo plačal, je še poceni ... je blo pa delo na cesti malo pred dunajem ...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Na podlagi česa pa bodo druge cifre? Kdo pa pravi, da se ga poštar ni nažgal in pisma nekje izgubil? Ali vrgel v napačni nabiralnik ali...?

Jest srčno upam, da se zajebavaš.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.743
5.901
113
Citat:

Če ne plačaš, ali če te pijani poštar zajebe, bodo sprožili pravni postopek, kjer bo čakala priporočena pošta, če še to ignoriraš, bo šlo v izvržbo. Vsak korak bo dražji. Izberi torej cenejšega in bodi vesel, da poštar ni pijanc.