Seveda jih zanima. Tako kot spamerje zanima, če je mail aktiven, ko jim nazaj odgovarjaš. Še pojačajo zadeve.Odkod prepričanje da njih zanima kaj jim imaš povedat?
Datumi in podatki niso relevantni dokler ni dokazila. Tudi v Sloveniji dobiš fotografijo priloženo za take vrste prekrškov.Poglej odebeljeni odstavek. Njihov dokaz je priložen.
Druga stvar je pa, od kje so ga potegnili
Edino povezavo z Italijo je našla, da se njen mehanik pohvali, da rezervne dele naroča iz Italije. Možno, da je kdaj poslal kopijo prometne zaradi naročila kakšnih delov.Poglej odebeljeni odstavek. Njihov dokaz je priložen.
Druga stvar je pa, od kje so ga potegnili
A je napačna ulica mogoče mehanikova?Edino povezavo z Italijo je našla, da se njen mehanik pohvali, da rezervne dele naroča iz Italije. Možno, da je kdaj poslal kopijo prometne zaradi naročila kakšnih delov.
Ne, ker sta v isti ulici.A je napačna ulica mogoče mehanikova?
Države EU so vzpostavile sistem izmenjave podatkov o lastnikih vozil, a je "podatke o lastniku vozila mogoče pridobiti zgolj v primeru hujših prekrškov (prehitra vožnja, vožnja v rdečo luč, neuporaba varnostnega pasu, vožnja pod vplivom alkohola in mamil), kot to določa Direktiva (EU) 2015/413 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 11. marca 2015 o lažji čezmejni izmenjavi informacij o prometnih prekrških, povezanih z varnostjo v cestnem prometu
Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/neplacano-parkiranje-hrvati-nas-terjajo-mi-pa-njih-ne-smemo-414703 - www.zurnal24.si
Mogoče je šel pa mehanik s tem avtom po rezervne dele v Italijo.Edino povezavo z Italijo je našla, da se njen mehanik pohvali, da rezervne dele naroča iz Italije. Možno, da je kdaj poslal kopijo prometne zaradi naročila kakšnih delov.
Pa sem se res odločil, da preverim iz firbca. MBMU ima tudi gospa, zadnje 3 številke so pa čisto druge.Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Proti Monaku ga je pičla.
Poglej, če imajo na web vmessniku kakšno sliko kot dokazilo.
Mogoče je sistem pobral napačno registrsko, kar ne bi bilo prvič.
kje si to dobil/preveril?Pa sem se res odločil, da preverim iz firbca. MBMU ima tudi gospa, zadnje 3 številke so pa čisto druge.Poglej priponko 75643