Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Dalec od luzerja. Ampak ga pa zna to pokopat in ne bo vztrajal do Brazilije 2016.
Po moje pa je luzer.
Ne očitam mu, da ni vrhunski športnik, niti da se ne trudi. Prepričan sem, da v enem letu prešvica več, kot jaz v desetletju, ampak jaz se z njim ne primerjam.
Za mene je luzer, ker že drugič(!) ni izkoristil popolne priložnosti za medaljo. Na OI je prišel kot sv. prvak, kot svetovna špica, brez zdravstvenih težav, brez poškodb... skratka prišel je v popolni formi, v polfinalu je pokazal, da lahko skompenzira eno napako - ampak priložnosti ne izkoristi.
Jaz kot gledalec od naših športnikov nikoli ne zahtevam samo zmag, ampak od vseh pričakujem, da na tekmovanju da vse od sebe, da doseže osebne rekorde, rekorde sezona, preseže dosedanje dosežke...
Božič za meni ni luzer - zanj je bil pred igrami cilj polfinale, prišel pa je v finale. Šel je na glavo in ni mu uspelo, ampak ima dosežek kariere. Kaj ima Kauzer? Še eno ničlo?
Če se v vrhunski formi ne zna kontrolirati, potem mu ni pomoči. Isti kot Petkovšek v Sidneyu - praktično ni imel resnega tekmeca za zlato; in kaj je naredil?
Zmagovalca od luzerja loči to, da zmagovalec priložnost izkoristi, luzer pa samega sebe spotakne - in ob enaki pripravljenosti, enakem delu, enakem talentu, bo nekdo zmagoval, nekdo pa ne.