Katero znamko avtomobila vozite? Zakaj? [z anketo]

Katero znamko avtomobila vozite?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Vozim trenutno samo Lancio Lybro JTD, letnik 2004. Nudi udobje in kvaliteto izdelave zelo visokega ranga in to mi ustreza. Kupljena pred dobrimi dvemi leti, ker je bila C klasa za 30% dražja, ostanek denarja je šel rajši v hišo
smile-1.gif

matej_

Guru
25. okt 2007
2.152
672
113
VW Touran Cross TDI l.2010
Zakaj?
Ker sem rabil velikega za družino + lep je in ko sem to združil sem dobil 2 avta v zadnjo izbiro forda s-maxa in tega tourana. Cena podobna, izgled in servis ter vse prepričalo za VW. po 55.000 prevoženimi kilometrih vsaki dan bolj navdušen nad avtom.

B81

22. jul 2007
37.695
10.960
113
Nima veze my ass...te pa bi mel Wartburga, saj on tudi dela, pa še večji je noter ko polo
evil.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Jaz pa vozim Seat Leona 1.9TDI l. 2007.
Zakaj? Dobre izkušnje z znamko v familiji.Všečen izgled, tudi armatura. Funkcionalna armatura, predvsem japonci in francozi so tukaj 100 svetlobnih let za nemci in tudi španci. Nemški knof za lampe je zakon, ne pa miljon vrtečih gumbkov na obvolanskih ročicah. Japonci imajo pa v zadnjem času poleg tega še kake druge precej hude mimosinke.

Sledijo dober servis, dobre vozne lastnosti. Dobra usklajenost motorja in menjalnika. Dobro udobje, ravno prav trd avto,...

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Nima veze my ass...te pa bi mel Wartburga, saj on tudi dela, pa še večji je noter ko polo
evil.gif

OFF
Ja sedajle, ko kupujem drug avto gledam VSE, ne samo določeno znamko, zakaj že, gledam tiste avte, ki so mi vizualno še kar lepi, razen ne prenesem, kakšnega renoja, pa dajwuja al pa accenta l.00.
Mi pa en uporabnik iz tega portala ponuja Hondo civic l.97 za nadpovprečno ceno, ampak sem se že menil za ogled, litke ima tudi gor, ampak kaj bodo meni litke tu gor v hribih, če pa še navadni pokrovi cvetijo na vsakem vogalu.
Ne vem no, ampak jaz dobim še kar dobr avto od mene pa je, čez 1 leto drvarnica, ker vsepovsod lezem z avtom, pa vse živo vozim, lansko leto npr. pripeljal iz daljne njive do stropa naložene kerže (koruza), je avto sedu čist na tla, ko sem domov prišel in odpru prtljažna vrata se je samo usulo, pa krmila, pa odpadni kruh, ....ni da ni. Druga plat, znamo lepo posesat, spucat avto, tako da ni sledu o kakšnem takem prevozu, nečistoča me zelo moti, razen zunanjost ne.

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
2007 Ford Mondeo karavan 2.0 TdCi

All in one: cena, oprema, motor, menjalnik, lega...

Armaturka (izdelava, materiali) res ni ne vem kaj ampak to mi ni primarnega pomena. Ogromno prostora, velik prtljažnik in njegova odprtina, nizek rob.

Menim, da za ta denar težko dobiš več.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
Mondeo 98. Ker je res velik avto, udobnejši od ostalih nemcev in avto, ki ni narejen brez domišlije. Minus je to, da je že str in zmahan. Ko bo treba naslednjega družinskiga, bo verjetno mondeo. Pri hiši še r19, 95 l. Avto še kr dela, malo rje in velika poraba. Ne menjam, ker ima vse, tudi klimo. Je pa vožnja velko slabša od mondeota. Evo minusi in plusi. Minusi je več, ker so stara kola.
Taka vozila so, ker ni denarja. Če bi bil brez krede, bi mel S-maxa ali superba karavan.

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
za razliko od nekaterih

vozim forda focus...sanjam pa o novi kia optimi.
evil.gif

ford focus mk1 karavan 1.6, udoben in v vseh pogledih ok avto, samo rja ga je že načela
...
bi bil tudi nov v igri vendar sem skeptičen do novih španskih kokosov ker je kvaliteta izdelave milorečeno slaba.

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Glej garazo.

Imam ze tretjega (star model, nov ter zdaj faceliftan) razer rednih servisev na 30k brez vsakih problemov (tok tok)
zmaga.gif

Letos sledi petka f10 - ostajam na vetrnici.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ksz.

družinski je Laguna II - nekako best price/performance v povezavi z relativno privlačnim videzom za moje oči
za na šiht 106-tka - za v center Lj ravno prav velika, nič ne pije, ni je škoda (parkiram v centru Lj) pa še praktično zastonj sem jo dobil, tako da je kar ok

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.421
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Jaz pa vozim Seat Leona 1.9TDI l. 2007.
Zakaj? Dobre izkušnje z znamko v familiji.Všečen izgled, tudi armatura. Funkcionalna armatura, predvsem japonci in francozi so tukaj 100 svetlobnih let za nemci in tudi španci. Nemški knof za lampe je zakon, ne pa miljon vrtečih gumbkov na obvolanskih ročicah. Japonci imajo pa v zadnjem času poleg tega še kake druge precej hude mimosinke.

Sledijo dober servis, dobre vozne lastnosti. Dobra usklajenost motorja in menjalnika. Dobro udobje, ravno prav trd avto,...

hysterical-1.gif

komentiram odgovor na anketo-vprašanje in ne avte