Bilo včasih. po novih omrežninah vas bo TČ moč (ki greje vseh 24h) konkretno tepla !
Da sem pomešal vse sisteme ? Nisem. Le iščem cenejše sisteme, ker TČ za 12k€ to ziher ni !
Tudi bi vse zavtomatiziral, ker vidim da se da. Točno bi sprogramiral klimo, da takrat ko me ni dogreje, da dragemu plinu ni treba. Da bi pa zarad dragega plina (ki me morda itak samo SV jebe) kupoval drage in močne TČ me pa zaenkrat niste prepričali.
Tudio s tistimi mlačnimi radiatorji, ter da sem starček ne. Lepše se obnašajte v pisanju in raje 2x preberite kaj vam piše kdo. Dejstvo je da jutranja "hajcnga" radiatorjev na ful, nardi iz zmerno hladne sobe, zardi konvekcije in zakroženja tega zraka, vročo sobo. Kar nam je zjutraj všeč ! Ko pa se odpelješ v službo, pa zaradi nehanja kroženja takoj pade nazaj na skoraj isto temp. kot je bila pred jutranjo hajcngo. TČ pa zato mora laufat celo noč (in še kdo si v službi) in kurit kWh in kW. Zakaj ? za 12k€ !? oprostite, to v 2025 ne bo pilo vode. Še sploh ker al ne razumete ali ne berete, a verjetno vam je razumljeno (ker ste taki stokovnjaki), da estriha pač ne bom šel razbijat in devat talno gretje namest radiatorjev. Torej radiatorji še vedno bodo. Mlačni. Me še niste prepričali. Bom moral iti enkrat prespat k vam, da vidim kako operirate zjutraj pri 22C
Nam paše kroženje zraka od 60C radiatorjev in občutku 24C