Sa
Kolikor vem, glavni proizvajalci v našem okolju ne ponujajo svojih notranjih enot.
Termoshop ima svojo enoto, katera uporablja Mitsubishijevo elektroniko in krmiljenje.
Orca je povsem svoja in ima svojo elektroniko in vse.
Kronoterm ne vem kako ma, ker nisem več hotel meti opravka z njimi oz. njihovim pooblasščenim prodajalcem (ki je bil s.p.)
Odločil sem se, ker je firma Termoshop od mene oddaljena 15km, niso navaden s.p., dobro poznam serviserja (ampak on ni vedel, da sem govoril z njihovim prodajalcem, izvedel je šele, ko je bil deal zaključen in sem hotu njega za montažo), na pisno mam napisano, kak je postopek v primeru okvare (čeprav še zmeraj lahko kaj zmutijo), zagotovljen servis 24/7, imajo elektroniko od Micke, termostat je od Micke, ponudili so največ za moj denar.
Do vsakega sem šel, bajta je tolk pa tolk, okna taka,streha taka, hočem 23stopinj skoz v dnevni, hočem SV. Vsi so dobli enake vstopne podatke, še isto slovnično napako so dobli vsi isto
To je pri meni prevladalo, poleg tega poznam par ljudi kateri imajo Termoshop in kateri imajo Orco. Zbral sem info in se na koncu odločil, kot sem se. Upam, da sem se dober.