Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Ksz
Ce kdo rabi webra
https://www.hornbach.at/shop/H...issuchmaschinen
Tole je preveč poceni, da ne bi bilo sumljivo.

Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Ksz
Ce kdo rabi webra
https://www.hornbach.at/shop/H...issuchmaschinen
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Ksz
Ce kdo rabi webra
https://www.hornbach.at/shop/H...issuchmaschinen
Tole je preveč poceni, da ne bi bilo sumljivo.![]()
Pravzaprav si ne predsavljam, da bi katerokoli hitro mesno jed "cmaril" v Webru. Čevapi, svinjina (kakšen vrat recimo), perutnina, ribe.Citat:
Za čevape cmarit bo pa vse ok.
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Pravzaprav si ne predsavljam, da bi katerokoli hitro mesno jed "cmaril" v Webru. Čevapi, svinjina (kakšen vrat recimo), perutnina, ribe.Citat:
Za čevape cmarit bo pa vse ok.
Za te reči rabiš vročino, pečeno je pa v petih minutah. Tile pokriti žari so po mojem mnenju bolj "american style", kolikor sem si pogledal je tudi bolj poudarek na govedini/teletini, tam je čisto drug pristop.
Pri nas, če si že kdo zaželi "low & slow", privlečemo na plano akumulator, motorček od brisalcev in odojka na štango![]()
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Pravzaprav si ne predsavljam, da bi katerokoli hitro mesno jed "cmaril" v Webru. Čevapi, svinjina (kakšen vrat recimo), perutnina, ribe.Citat:
Za čevape cmarit bo pa vse ok.
Za te reči rabiš vročino, pečeno je pa v petih minutah. Tile pokriti žari so po mojem mnenju bolj "american style", kolikor sem si pogledal je tudi bolj poudarek na govedini/teletini, tam je čisto drug pristop.