Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
za tako hiter in dober odgovor. v tem območju bom nekaj izbral. Zanimivo, da je pri takšnem Tv toliko razlike v ceni. Spremljam tehnične podatke o podbnih TV.
Ko sem kupoval tv pred poletjem mi je trgovec v Italiji odsvetoval panasonic ker da se stranke veckrat pritozujejo da imajo tile tv probleme z kodeki in zgodi se da dolocenih videov z pasnikov ne predvaja medtem ko se za samsunga in lg se nobeden ni pritozeval glede tega...tako so meni svetovali ,ce je res pa ....?
te formate podpira en njihov novejši tv: AVCHD 3D/Progressive, AVI/HEVC/MKV/WMV/MP4/M4v/FLV/3GPP/VRO/VOB/TS/PS, MP3/AAC/WMA Pro/FLAC/Apple Lossless/WAV, JPEG/MPO
Vidim da nima recimo m2ts.
Ja testi so dober napotek.
Meni so pred 15 leti odsvetovali samsunga (še katodna cev) , vendar še sedaj deluje, tako da sem že včasih malo jezen na njega, da ne odpove. Po drugi strani pa je dobro, da imam čas, da po pameti kupim. Mogoče še izkoristim božičkov popust.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.