Spet je odvisno kaj komu paše. Včasih sem d.rkal ta fitnes do onemoglosti, pa pil praške itd itd. Pa sem se na koncu vprašal. Zakaj že? Da bom porinil 140kg benča? Komu na čast? Bom napisal v svoj CV ta podatek?
In potem sem fitnes obesil na klin, delam izključno z lastno težo. Raznorazne sklece, drog, laufanje, treningi borilnih veščin, tenis, ogromno cora.
Rezultat? Še vedno brez problema porinem 100kg benča. Kondicije imam na pretek, manj sem zategnjen, boljšo koordinacijo imam.
Skratka vsakemu svoje. Meni se zdi 10x bolje športat na ta način kot ga zdaj prakticiram, ne pa da premetavam ne vem kakšne kvihte po fitnesu. In za to ne rabiš pol urnega okna in ne vem kakšnih praškov. Potem pa povabim fitneserje, da mi grejo pomagat zložit 5 kubikov skal pa jambrajo kot majhni otroci.
Ajd OK, tam do 25ga leta še nekako razumem, da premetavajo ne vem kakšne kilaže. Mogoče tudi zato, ker samozavesti primanjkuje, pa jo na nek način s tem kompenzira človek. Potem pa malo odrasteš in ti to ni več pomembno.