Meni isto kot Steve-u ni jasno kako Samsung toliko proda. Prav neverjetno gnili so mi. Vsi nižji modeli pa prava antireklama za Android, ker štekajo in tistim uporabnikom bolj najedajo kot pomagajo. Res me zanima, kaj je bedaku v mobitelovem centru, da 40 let stari mamici s tremi otroki in možu kmetu poturi ta Samsung smartphone šrot.
Nad Huawei-om sem se zgražal zaradi tega, ker je bil budget dovolj visok za Nokio, pri kateri se dobi kar dosti raznih bombončkov in je dost edina logična izbira pri nakupu WP8 telefona. Nikakor pa to nima veze z delovanjem, ker dobro vem iz prakse, da so razlike med najbolj poceni in najdražjim WP8 telefonom zanemarljive, sploh kar se tiče običnega uporabnika.
Najbolje pri WP se mi zdi to, da bo tudi povprečen user iztisnil 80% iz svojega telefona z androidom pač ne. Tudi nexus ni nujno kak biser...prinesem domov novega 7 2013, pa me moja naslednji dan nakuri, da hoče starega nazaj, da ta nikakvo dela. Pač se je zaciklal in totalno upočasnil. Na WP telefonu je to izredno težko doseč oz. skorajda nemogoče, če se črta vpliv aplikacij drugih developerjev.