kateri router mi priporočate?

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
What is DD-WRT?

DD-WRT is a third party developed firmware released under the terms of the GPL for many ieee802.11a/b/g/h/n wireless routers based on a Broadcom or Atheros chip reference design. itd itd..

to men nič ne pove.

torej še enkrat: po kmečko: kaj je DD-WRT?

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
DD-WRT je neuradna programska oprema, ki deluje na routerjih različnih proizvajalcev. Omogči različne dodatne funkcije, ki jih drugače na uradnih softwerjih ni.

@stein:
kaj misliš s PPP sejo? Pri T-2 zlepa ne dobiš novega IP naslova, lahko pa ga dobiš takoj, če zamenjaš MAC naslov, preverjeno.

Nazadnje urejeno:

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
To je programska oprema za router, ki jo pišejo zanesenjaki, povsem brezplačno. Stvar je v tem, da uradni software precej softwaresko oskubljen, saj naj bi bil namenjen relativno enostavni domači uporabi. V veliko primerih pa DD-WRT deluje precej bolje, stabilneje, kot uraden software. Z namestitvijo DD-WRT ali katerega drugega podobnega programskega paketa (Tomato, OpenWRT,...) lahko brezplačno nadgradiš svoj router v precej zmoglivejšo ter primerljivo precej dražjim napravam.

Če ti domači usmerjevalnik deluje zadovoljivo in zadosti tvoje potrebe ti priporočam, da nič ne nameščaš.

LP
Torus

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
@stein:
kaj misliš s PPP sejo? Pri T-2 zlepa ne dobiš novega IP naslova, lahko pa ga dobiš takoj, če zamenjaš MAC naslov, preverjeno.
Lepo piše: Amis. Ima PPP(oE).

halls

Zelenc'
11. nov 2010
25
0
1
koroška
Pozdravljeni!

Moj linksys nagaja!!!!

WiFi povezava deluje odlično,vendar mi po par minutah prekine povezavo z netom. Pojma nimam,zakaj je začel delat to. Nič nisem šaril po nastavitvah. Mam statični IP pri siolu.

Tut v meni nastavitev ne pridem,ker zahteva uporabniško ime in geslo. Prej je blo treba vpisat samo geslo..... Nič mi ni več jasno. :-(