Točno... CEC deluje, ampak je nek glitch na Nvidiji..., ki se ga še nisem lotil rešiti. Ob neuporabi TV-ja, gre Nvidia v sleep, pa ima potem težave s prebujanjem. Očitno ima malo težav s komuniciranjem z mojim starim Panasonic TVjem.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kar se tiče EON in daljinca. Tudi sam pogrešam to na Nvidiji. Verjetno bi se dalo rešit s priklopom kakega cheap daljinca z aliexpressa, pa priklopiš na USB?
poskusi z daljincem preklopiti na drug HDMI vhod in nazaj. meni včasih na Panasonicu CEC neha delati in ne morem več upravljati HTPC, ali pa se soundbar, ki je preko HDMI, noče zbuditi. Takrat preklopim na HDMI4 -> nazaj na HDMI2 in začne spet vse delati.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Točno... CEC deluje, ampak je nek glitch na Nvidiji..., ki se ga še nisem lotil rešiti. Ob neuporabi TV-ja, gre Nvidia v sleep, pa ima potem težave s prebujanjem. Očitno ima malo težav s komuniciranjem z mojim starim Panasonic TVjem.
za gledanje balkanskih TV programov preko kodija pogooglaj Serbia Live IP TV addon. zadnjih nekaj mesecev deluje.Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Torej pi2 z kodijem jest nemorem nastimat da bi imel samo internet in na pi2 gledal preko nekega streama kaksne discovery pa recimo slo 1 ki je dostopna na spletu? Drugace ali obstaja plugin streamov za nekaj tv kanalov da jih gledas za brezvezno saltanje po tv ker hbo bi nadomestil z dolvleko filmov in jih gledal iz diska
Ampak te streami da so resni ne da je mrtu stream po enem mesecu in potem jovo na novo. Kaj pa tisti dreambox ki je vcasih skoz updejtal listo in ste gledali polno enih programov za free?
Pac razmisljam v smeri da bi skenslal vse in sopal net prek gsm ki so ze dost velki paketi za obcasno gledanje tv
Torej dobil ta box, kodi deluje, EON zaenkrat ne, zažene se, potem pa črn ekran, ne vem, mogoče je kriv andorid 7.1.1....Citat:
Uporabnik danilo pravi:
Naročil sem Mecool M8S Pro+ - https://www.gearbest.com/tv-box/pp_656048.html, ker mi je prejšnji odpovedal med nevihto...
Bi pa rad dal gor samo KODI in EON...
lp
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Kodi bo delal brez težav.... EON pa verjetno samo telefonska verzija. Ravno o takih primerih govorim, ko vsem odsvetujem poceni Android boxe. Dajte tisth par 10€ več in si kupite pravi Android TV.Citat:
Uporabnik danilo pravi:
Naročil sem Mecool M8S Pro+ - https://www.gearbest.com/tv-box/pp_656048.html, ker mi je prejšnji odpovedal med nevihto...
lp
Citat:
Uporabnik danilo pravi:
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Kodi bo delal brez težav.... EON pa verjetno samo telefonska verzija. Ravno o takih primerih govorim, ko vsem odsvetujem poceni Android boxe. Dajte tisth par 10€ več in si kupite pravi Android TV.Citat:
Uporabnik danilo pravi:
lp
... žal mi ne deluje EON za android naprave, samo se zažene, potem pa je črn ekran, ne pridem v platformo, da bi se lahko prijavil in uporabljal eon.... se da mogoče kako to usposobiti?
Citat:
Uporabnik Emaster pravi:
KSZ
...že vemo s katerim od teh boxov z "Gearbesta" deluje Eon ?
Hvala...