Displeja nima zato, ker je filozofija malo drugačna kot pri 650. Namreč ne omogoča da daljinec prevzame funkcijo drugega (original) daljinca v celoti. Ampak je vse prilagojeno delovanju activities. Če te funkcije ne rabiš, je zadeva fenomenalna. Sam sem prešaltat iz še starejšega modela od 650, ki pa je bil več ali manj enak.
In ker companion ni geek varjanta, je več ali manj trotlziher, ko ga enkrat pravilno nastaviš. Prva razlika je, da dela preko RF, kar pomeni da ne rabiš imet usmerjeno v napravo, dokler on vse komande pošlje. Kar je meni šlo najbolj na [cenzura] pri prejšnjem, ki je deloval na IR. Pa tudi hitreje komande pošilja. Ta zdaj dela brez problema tudi iz sosednje sobe.
Druga prednost pred starim pa je, da ga konfiguriraš preko appa na telefonu in to na dosti bolj prijazen in enostaven način kot stare modele, ki si jih moral preko kabla priklapljat na pc.
Da pa zna tudi windowse upravljat, pa je bilo res presenečenje. Tako da zdaj stisnem en knof in vžge tv, receiver, nastavi vse na prave vhode, na htpc pa mi zažene kodi. Bomba