Kateri laptop?

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Do jurčka? Pač nič posebnega ne rabim mogoče da bi kak špil pognal, sicer pa sem se navdušil
nad temi malimi laptopi, kake so kaj cene in kje se dobiji te miniaturne zadevice?

Jst sm tudi v postopku nakupa ...
smile-1.gif

In po prebranem glej med: Toshiba, Dell, Sony, ...

lp
kostevc
cool-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
VAIO so mi kr lepi modeli, sicer pa sem sam na tošibe tut se skoncentriral, ampak rad bi tisti mali laptop

ko ma mogoče 12 ekran... Samo nevem kak so kaj sposobni, glede na velikost...

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
aja, malega gleda... heh... 15,4" so meni nekak bolj... pa tisti dell v bigbangu je pravi cuker... skoda da nimam zdaj tega dnara

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Navadil se boš tak, da ne boš htel nazaj it. Samo preveri prej, če ti bodo delovali vsi programi, ki jih rabiš (če maš npr. kaki program za službo). No lahko tudi winse gor daš, samo potem nakup maca nima smisla.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
mac je vredu, ce si oblikovalec, glasbenik, itd... da furas neke namenske programe gor. drugace pa se meni zdi da je bolj sminka. se mi zdi da je bols vzet navadn zmogljiv laptop, furas enake zadeve lahko gor kot na macu + se vse ostalo (spili pa to), pa se pac delovno okolje mi je znano. mac je lep, pa kvazi uporabn. moje mnenje seveda. in ja, sem ze delal z macom, da mi ne bo kdo kaj ocital, da ne poznam
grin1.gif

malcom, daj poglej za tisti dellov laptop, v eni drugi temi je ravno link do njega. core2duo 2.0, GF8600GT, 2 giga rama... ni da ni
smile-1.gif

edit: evo tega Dell

JumboDell1520net.jpg

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Eh pol ti je mac brezveze, samo denar boš ven vrgel.

Če bi rad špilal igre, pa niti ne glej malih laptopov, ker pod 2000 evrov skoraj ne boš našel s pošteno grafično, imajo Intelovo vsi.

alexx_ - dobra zadeva ja, cena tudi ok. Kolega je sicer v grazu kupil z dvema diskoma in 8600GS za 1100 evrov.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
če te ne boli da je model ki je bil aktualen pred meseci zdaj pa je dobil nadomestilo potem bi ti za cca 1000 lahko zrihtal malo tošibo 12``