Kateri je top Android telefon do 450€

robndi

Pripravnik
10. avg 2015
34
2
8
Eden boljših 5 inčnih telefonov je sony xperia xa.Cena okrog 300 eur,telefon je vrhunski.Od dizajna ,kvalitete izdelave in res dobrih materialov.Funkcionira presenetljivo dobro.Gps se priklopi na satelite v sekundi,ima brezžično povezavo na karkoli od miracasta na tv ,chromecast ima celo tv out preko kabla,kar nimajo niti najdražji telefoni.Fotoaparat praktično brez pripomb.Nočni posnetki skoraj brez šuma.
Edina zadeva kar me moti je izbočen gumb za zagon ob strani,kar so tisti ,ki testirajo hvalili na vse pretege.Težava je pa v tem,da v ozkih kavbojkah ta gumb pritisne in se aparat ugasne.Druge ene slabe zadeve nisem najdel .
Skratka toplo priporočam .Imam ga tri tedne in sem navdušen.

robndi

Pripravnik
10. avg 2015
34
2
8
Ne vem zakaj niso.Edini telefon ,ki ne nagaja.Tisti so plačani in pišejo pozitivno tistim,ki jim več plača.Imam tudi samsung s7 in nima niti zrcaljenja slike na miracast kakor tudi kabelske povezave.Skratka sony je nabit z vsem mogočim ,čeprav telefon za pol cene od s7.Pa še lepši je to je definitivno.
Razni testi gsm so kot testi pnevmatik.Komisija dobi denar od tistega,ki mora zmagat na testu.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Daj ne bluzi. Ocitno se dobrega android telefona nisi od blizu videl, da klobasas take. Imam to cudo ca. 1 mesec za sluzbenega in lahko samo recem dober povprecen telefon z zanic baterijo. O nekih superlativih tukaj ni za sanjat

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Na koncu vseeno ostajam na iosu. Sem kupil iphone SE. Zaenkrat sem zelo zadovoljen.

Tudi jest sem se tako odločil in zaenkrat ne obžalujem. Pravi balzam je SE za srajčne in hlačne žepe. Pravzaprav sploh neveš, da ga zraven nosiš.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Ne. Za uporabo pri nas je fino imet podprte pasove 3, 8 in 20.
Xiaomi za azijske trge od teh podpira samo trojko. Če že kupuješ, je smiselno vzeti global version, če obstaja (npr. kot v tem smislu za Redmi 3 model).

casio

Fizikalc
19. nov 2014
531
26
28
P9 lite vzami pa še veliko ti ostane
wink-1.gif

fatalist

Pripravnik
15. maj 2008
177
7
18
Sam sem pravkar hčeri kupil Oneplus 3T.Po parih dnevih uporabe se fantastično obnese,baterija zdrži 2 dni brez problema.Žena ima od prej že OneplusOne in pravi,da je to do sedaj njen daleč najboljši telefon.Redne posodobitve,dobra baterija....pravi da bo njen naslednji telefon Oneplus.

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
Moto Z Play - cca 480 eur

malenkost nad budgetom ampak je za tako ceno res top telefon - skoraj stock android, hitre posodobitve, vrhunska baterija (2 polna dni ob intenzivni uporabi), gorilla glass, quick charge ...

Nazadnje urejeno:

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Kaj pravite na LG G5? Nexus 5 je asfaltiral, menjava stekla/displeja je cca 80€ in sem se odločil, da raje novega vzamem. Oko je padlo na tega LG.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Super aparat, eden izmed top letošnjih. Čeprav jaz bi še malo poškilil za Huawei P9, je približno isti rang. Ali pa Nexus P6, če ga še kje dobiš

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Nexus je res delal kot se spodobi. Sej še vedno sam da še malo v uho reže
tongue-1.gif
. G5 se mi zdi boljši od P9, po teoriji.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Med P9 in G5 je bistvena razlika zgolj med tem, da ima P9 boljše ohišje, bolj masivno grajen, G5 pa mnogo boljši fotič oz dejansko edini z širokokotno lečo, kar je meni veliko večji plus. Hitro polnenje imata oba dva, ekran je pri obeh ok, hitrost delovanja ni vprašljiva, pa Lg ima malce bolj dodelan vmesnik. Sem oba primerjal (testiral par dni), uporabljam pa G5. Zelo zadovoljen. Prišel pa sem iz iphona 6, ki je po nadgradnji na ios10 začel delati katastrofalno.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Jaz sem se letos odločal med G5 in Nexus 6P. Pred tem sem imel G3 in Nexus 5. Vzel sem 6P, ker se mi je nexus sw dosti bolj dopadel od LGjevega in zaradi velikosti ekrana.