V redu, ampak tudi za 300€ mora biti telefon že ok.
Sam imam Nokio 8, pa je bila tudi okoli 300 € pa nimam nobenih težav, žena Moto G5S in tudi nobenih težav. Tako, da več kot 300 € ne dam.
Samsunga še nisem imel amoak sedaj, ko gledam A50 pa se mi zdi, da je za ta denar dobra opcija.
Koliko jaz slišim od koga drugega, pa čeprav se zdi neverjetno za skoraj 2020, samsungi še vedno radi bojda štekajo. Pri kitajcih tega ni, ker imajo vsi aosp android, ki je že davno izpiljen v nulo. Huawei pa je to še samo nadgradil. Neverjetno se mi zdi da ima žena že več kot 2 leti p10 in to dela kot prvi dan.
Moj spomin na štekajoči android pred leti je že skoraj zbledel, pa mi ga je samsungova ura osvežila
Na Amazonu:jaz sem za 300 nabavil moto g6 plus. edina slabost je da upgrade sistema ne prinese č, ž, š pri sms in mms ih. Drugače pa telefon zlata vreden
a lahko poveš točno kateri telefon ima tvoja žena (kaj tist s pomeni)? BTW kje si jo pa nabavil?
Koliko jaz slišim od koga drugega, pa čeprav se zdi neverjetno za skoraj 2020, samsungi še vedno radi bojda štekajo.
Točno to. Včasih so bili pojem kakovosti nokie, ericssoni. Sedaj vemo kje so. Trenutno je tako kot je. Kaj bo čez par let pa samo babajaga veVsi so isti k*. Mislim, kaka znanstvena fantastika okoli potrošne robe. Samsung je bil svoj cajt točno to, kar je danes xiaomi. Potem HTC, potem huawei. Isti žolč 3 leta nazaj kot zdaj pri xiaomiju. Pol bo ta cene dvigni, pa bo ok, pa bo drugi budzet cang slang prišel.
Pač po rangih, so si primerljivi. Samo cena je drugačna.
Aja sem vernik ko mi nekaj ne šteka in to je SamsungIzjave samsung vernikov tukaj ne štejejo. Ko pa boš še kaj drugega probal, pa lahko podaš mnenje oz. primerjavo
Izjave samsung vernikov tukaj ne štejejo. Ko pa boš še kaj drugega probal, pa lahko podaš mnenje oz. primerjavo
Uh še dobro da verniki niste isto govorili par let nazaj za huawei.luka51 ti pa pojdi nazaj v svojo jamo, ker odkar si zlezel vanjo je Samsung marsikaj spremenil, Huawei pa še več. Saj res da Xiaoni štanca te modele kot za stavo samo so pa še vedno in več ali manj bodo kitajska jajčka. Nikoli ne bodo vsaj po kakovosti dosegli Samsunga ali Huaweia.
Kaj voziš sedaj, ko si se znebil jajc oz. katere znamke so sedaj top ? Sem ravno pred menjavo, v bistvu nisem zbirčen, samo VW ne sme biti.O ti Luce, Luce....Xiaomi Mi9 vodi po hitrosti in je trenutno na prvem mestu po hitrostnih testih. Sem imel Mi8, ga prodal, kupil Galaxy A70 in bi ga sedaj taaaakooj nazaj zamenjal z Mi8, samo ga frend glej glej zacuda pod nobenim pogojem noce nazaj prodat. Boljsega telefona se ni imel, mi je rekel. Da ne omenjamo, da ima IR prepoznavo obraza, ki ti v popolni temi odklene obraz, kjer se pri mojem A70 samo slikam lahko, pa pomoje tudi pri flagship Samsungih. A70 mi tudi stekne kdaj, medtem, ko je Mi8 delal, ko prasic.a tekoce.
Pa se eno vprasanje....a ti sploh ves, katere komponente vsebujejo flagship Xiaomiji in Huawei. Brate, iste, kot usran Samsung, ki se zdaj steka...sori, imam Samsung, ampak, ce me razocara, ga bom spljuval, tako, kot sem imel BMW-ja in sem ga spljuval tako, da se ga se nelastniki niso tolk spljuvali, ker to so taka jajca, da ni vecjih.
No, sedaj je se Xiaomi K20 zunaj, ko bo pa prisel Mi10, bos pa samo se jokal. Kmalu naj bi pri Xiaomiju imeli, ce ni ze pri K20 40W polnjenje baterije... Samsung se bo moral malo podvizati
Hvala!