Xiaomi mi 9 je kaki cent več. Prva kitajska jajca sem kupila za malega za 100€ (redmi 6, zdaj je že 7 zunaj) in me je na rit vrglo koliko to bolje dela kot kaki renomiranci za tak denar. Potem je še mati šla dol s samsungocih flagshipov in kupila xiaomi mi 8 (9ke se ni bilo), sem rekla da ji vrnem denar, če na bo ok. Po parih mesecih nobene pripombe. Je bil nekaj pod 300 takrat...
In kdo si ti da lahko trdiš to nasplošno. Ta kot sama praviš kitajska jajca od Xiomija imej kar sama in tvoja mama. Ostalim ga pa ni treba turit, ker za kaj drugega kot za otroke in stare mame res ni. Pa naj si bo mi1 ali mi9.
Par sodelavcev je končno prišlo k pameti, da to ni to. Res da so potrebovali par let toda prišlo jim je. Čeprav dolgo tega niso hoteli priznat in so se na vse pretege prepričevali, da je vse drugo krivo od operaterja do ne vem kaj še vse, no sedaj, ko so na drugem kitajčku pa le priznajo, da je bila to velika napaka.
Saj dokler ne preizkusiš kaj drugega ne moreš vedet. Pa ni mi treba sedaj ven metat tiste s samsung flagshipi
Samsung Galaxy A50 je svetlobna leta pred Xiomiji