Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Rabim par sprednjih amortizerjev za Fiat Bravo........ so kake razlike med firmami amortizerjev? Recimo med Alko, Monroe, Kayaba in Bilstein? Katere od teh bi bili nekak najboljši?
Bilstein ima tudi "navadne" amortizerje znan je pa po sportnih, tako da ce vzames obicajne bo enako trd.
Jaz sem jih pred casom dobil cisto obicajne za Golf 2.
Tako je, kot vsak proizvajalec ima velik različnih serij, seveda je pa poznan po dobrih "špotnih" amortizerjih zato tudi ponavad prva asociacija na njih.
če misliš imeti avto tako kot je tovarniško nastavljen,torej za normalno vožnjo bodo vsi vredu
kaki monroe reflex so več kot dobri za svoj denar
da bi dajal 2x več denarja za na bravota pa gor kako kayabo ali kake sport kite je bedarija.rajši kupi boljši avto
Saj sem pa rekel da rabim neke normalne amortizerje, ampak me je pač zanimalo če se med temi "normalnimi" splača kupiti katero firmo še posebej. Sport kit je smrt za moj hrbet, že drugače je precej trd s normalnimi amortizerji.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.