Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz pluvam ne samo po oplih, ampak po vsem kar nima 300hp+. Tut po svojem avtu.
Jebeni bmwji. Če nebi blo opla, bi nemška avto proizvodnja bla prfektna.
Jaz trdim da so nemci zgubli proti rusom predvsem zaradi opel vozil, ki so bla naerjena par let kasneje.
Veš kaj mi je na oplu najbolj všeč? Da ni bmw...
Si gledal film Manta Manta? Vrjetno si ker si zagnan ferosanovc, pardon, opelaš.
Že v 80tih so se vsi delali norca mantovcem, tako se mi danes kalibrom, kok še jih je ostalo.
To je staro izročilo. V filmu so jih mrcedezovci naganjal
Opel je pa tak, da ti razložim, zakaj je recimo dost slabsi od audija;
Audi ima za znak 4 krogece. Kar pomeni 400.000km brez problema.
Opel ma en krogec. Pa še ta je prečrtan.
Opla tut nimamo radi, ker gre za ferosan tolko denarja, da bi zraven lahko vzdrževal še enega malega korejca.
Opla tut ne maram, ker ga je mela moja bivša.
Opl je tut qrac, ker je Opl.
Na oplforomu so se skregali tak daleč da so jim cel forum bek vzeli al kaj je bla že tisto ena štala... (to se lahko samo tam zgodi)
Oplaši so evropski hondaši. Če me razumeš. (kalibra, corado, gsiji)
Itak mamo v žglahti 2 opla. Strica vsakič kličem ko je napoti k nam, če mu prišparam kaj olja od kosila ko smo cvrli.
Sej opl je vredu. Super je. Samo da ni Audi.
Jebeš firmo ki nemore ponudit luksuzne limuzine.
Sej pa en hud podjetnik si pri oplu nemore avta kupit? Kaj mu bodo te ponudli? Signuma?
Sej pa te ene je blo tak sram da so mu raje nadeli ime vauxhall. Kaj je te opl dosego v zadnjih 20ih letih?
Recimo najboljsi motor, bilokaj, s čem se ponašajo sorodne firme?
Pridem k oplu, pa bi si rad kupil terenca. ja nemorem ga dobit. Ok, te mi pa dajte nekaj z 8mimi cilindri
pa 300+ konji. Aja, nimate. Te pa enega hitrega kabrioleta. Tut nebo šlo? Kaj lahko vzamem enega velikega
enoprostorca? Te pa mi dajte za ženo nekaj tak mladostnega pa hitrega. GT turbo? Ja ga vzamem, dajte mi s
polno opremo, xsenon, navigacija, parktronik in ostale bombončke. Zakaj ne? Žal, ampak za ta denar
ji raje kupim novega A5. Kak te zdaj kaj z terenci? Antara terenec? Ja kr mejte to grdobo v velikosti X3, rabim nekaj večjega...
Če ne premorejo enega zares solidnega avta.
X5, ML, G, R, M5, M6, 760, A8, RS4, RS6, Tuareg, M3, Z4, Z8, 850, Phateon, R32,....
Opl nima enega avta, da bi ga lahko vsaj na daleč skupaj postavil z temi fabrikami....
Edini svetl model je OPC. Pa tut tega že 5 let gledam enakega... Zakaj jih je pa tak malo na cesti pa res nebi vedel.