Katerega opla izbrat

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
išče enoprostorca, ti pa 156.

Citat:
Uporabnik disco pravi:
Potrebujem diesla, po moznosti enoprostorec ali karavan

uf-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
točno to. išče se enoprostorec ali akravan.

če je 156 karavan, ki bi bil blizu enoprostorca, se pravi večji karavan, pol je stradec dec.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
130.000 km
hysterical-1.gif

saj ko vodiš kako a4, passata, bmw3,..., letnik 2000-2004 z 130k km, je res
hysterical-1.gif
, samo obstajajo izjeme, pa še krompir moraš met! Moja vetrnica 2003 ma 110.000 km!

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.898
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
nobenga.

Daj Malcom preden odideš na wilde west, napiši še prosim zakaj konkretno tako pluvaš po Oplu.

V mojem življenju sem vozil naslednje znamke; Renault, Seat, VW, in ja Opel, Marcedes in BMW kot sopotnik. Pa moram rečt da nobena od teh znamk ni pretirano dobra, ni pa spet tako slaba kot eni navajajo. Avti za rajo pač.

P.S. Ja pa 6 let star BMW pa tudi več kot avto za rajo ni, pa še to imaš sednico na lotu če ga najdeš z realnimi kilometri.

Vsak avto ima svoje pomanjkljivosti, zato je težko izbrat idelani sanjski avto.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz pluvam ne samo po oplih, ampak po vsem kar nima 300hp+. Tut po svojem avtu.
Jebeni bmwji. Če nebi blo opla, bi nemška avto proizvodnja bla prfektna.

Jaz trdim da so nemci zgubli proti rusom predvsem zaradi opel vozil, ki so bla naerjena par let kasneje.

Veš kaj mi je na oplu najbolj všeč? Da ni bmw...

Si gledal film Manta Manta? Vrjetno si ker si zagnan ferosanovc, pardon, opelaš.
Že v 80tih so se vsi delali norca mantovcem, tako se mi danes kalibrom, kok še jih je ostalo.
To je staro izročilo. V filmu so jih mrcedezovci naganjal
smile-1.gif

Opel je pa tak, da ti razložim, zakaj je recimo dost slabsi od audija;

Audi ima za znak 4 krogece. Kar pomeni 400.000km brez problema.
Opel ma en krogec. Pa še ta je prečrtan.

Opla tut nimamo radi, ker gre za ferosan tolko denarja, da bi zraven lahko vzdrževal še enega malega korejca.

Opla tut ne maram, ker ga je mela moja bivša.

Opl je tut qrac, ker je Opl.

Na oplforomu so se skregali tak daleč da so jim cel forum bek vzeli al kaj je bla že tisto ena štala... (to se lahko samo tam zgodi)
Oplaši so evropski hondaši. Če me razumeš. (kalibra, corado, gsiji)

Itak mamo v žglahti 2 opla. Strica vsakič kličem ko je napoti k nam, če mu prišparam kaj olja od kosila ko smo cvrli.

Sej opl je vredu. Super je. Samo da ni Audi.

Jebeš firmo ki nemore ponudit luksuzne limuzine.

Sej pa en hud podjetnik si pri oplu nemore avta kupit? Kaj mu bodo te ponudli? Signuma?

Sej pa te ene je blo tak sram da so mu raje nadeli ime vauxhall. Kaj je te opl dosego v zadnjih 20ih letih?
Recimo najboljsi motor, bilokaj, s čem se ponašajo sorodne firme?

Pridem k oplu, pa bi si rad kupil terenca. ja nemorem ga dobit. Ok, te mi pa dajte nekaj z 8mimi cilindri
pa 300+ konji. Aja, nimate. Te pa enega hitrega kabrioleta. Tut nebo šlo? Kaj lahko vzamem enega velikega
enoprostorca? Te pa mi dajte za ženo nekaj tak mladostnega pa hitrega. GT turbo? Ja ga vzamem, dajte mi s
polno opremo, xsenon, navigacija, parktronik in ostale bombončke. Zakaj ne? Žal, ampak za ta denar
ji raje kupim novega A5. Kak te zdaj kaj z terenci? Antara terenec? Ja kr mejte to grdobo v velikosti X3, rabim nekaj večjega...

Če ne premorejo enega zares solidnega avta.
X5, ML, G, R, M5, M6, 760, A8, RS4, RS6, Tuareg, M3, Z4, Z8, 850, Phateon, R32,....

Opl nima enega avta, da bi ga lahko vsaj na daleč skupaj postavil z temi fabrikami....

Edini svetl model je OPC. Pa tut tega že 5 let gledam enakega... Zakaj jih je pa tak malo na cesti pa res nebi vedel.

Nazadnje urejeno: