Katerega od malčkov...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
kar se pa znamke tiče, vsi so ok, ni več slabih, so samo še povprečni in boljši.

Popravek, so povprečni, boljši in tisti "ta prave barve"
wink-1.gif

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Po moje ne rabi bluetooth, tempomat ipd. Tako, da najbolje en enostaven avto s klimo, elektriko, airbagi, ABS, pac osnovo za zivet pa da se lazje vsede v oz. izstopi iz avta. Kak osnovni Modus, Panda, Fusion.. malo visje bi moglo pasat. Pa tudi znamka jo po moje ne gane, tako da (kot je nekdo zgoraj napisal) servis v blizini pa zanesljivost, pa smo tam.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
ksz...

pomoje bo kr panda...vsaj tko k vidm po cesti se velikokrat za njo ozre. Ne rabi pa res neke super duper opreme, vsaj glede na 15 let staro Fiesto, karkoli dobi bo zanjo ko avijon. Je pa res da AB in ABS pa klimo more met.
hvala vsem za nasvete.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
V Fiesti je armaturka in kotrole take, da sam z visokim IT znanjem ne vem kaj naj bi kateri gumb pomenil!
rolleyes-1.gif

Ko začneš omenjat pa razne dežne senzorje in tempomat je pa za ljudi "stare" generacije to že preveč! Vidim pri nas doma, fotr vsakič ko gre naokoli z avtom prebira knjigico z navodili, ampak vseeno mu vsakič uspe kaj pokvarit.

Torej za ljudi ki so stari 50+ in nimajo pojma od tehnike je najboljši avto tak, ki ima čimmanj gumbov - obvezno za gretje vrtljiva stikala ipd.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Kje sem pa napisal da naj kupi ona s tako opremo, napisal sem, da se taka pričakuje pri nas, tako da ona pač naj prišpara, mislim da komot daš dol 2 čuka pa ma še vedno dost opreme zanjo....
Možno pa da ji bi res bolj sedel Fusion ki je res stardec avto....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.662
113
Odvisno od mame do mame....kake niso dojemljive za novosti
bonk.gif
PLUS da potem ko se bo 1x KONČNO navadla na svojga avtomatika......ne bo upala več nobenga druzga navadnega vozt!

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.387
5.662
113
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
Je pa res da AB in ABS pa klimo more met.
Jaz bi tu dodal še ESP....ženska pač
evil.gif

Pa sedaj maš že tud ix20 (nek nov model)

Spot

Pripravnik
2. apr 2008
48
0
6
Pred 3 meseci sem bil pred enako dilemo. Mene je za ceno 12 jurjev najbolj prepričal Peugeot 207, ker ima dobro razmerje med ponujeno opremo in uporabnostjo.
No, na koncu sem za enako ceno vzel novega C4 coupe by Loeb.
wink-1.gif
Zelo zadovoljen.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.114
6.942
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:
Po moje ne rabi bluetooth, tempomat ipd. Tako, da najbolje en enostaven avto s klimo, elektriko, airbagi, ABS, pac osnovo za zivet pa da se lazje vsede v oz. izstopi iz avta. Kak osnovni Modus, Panda, Fusion.. malo visje bi moglo pasat. Pa tudi znamka jo po moje ne gane, tako da (kot je nekdo zgoraj napisal) servis v blizini pa zanesljivost, pa smo tam.
Sicer ne vem kakšnega zdravja in kondicije je kupec, vendar vsako leto bo najbrž bolj "lesen" zato ti dam tule prav.....
467716-post_slo.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
smo bili pred par meseci pred enako dilemo. Na koncu zmagal Yaris, prostorna notranjost, prtljažnik za šoping čisto dovolj.

Kamele0N

23. jul 2008
42.387
5.662
113
Citat:
Uporabnik sole pravi:
smo bili pred par meseci pred enako dilemo. Na koncu zmagal Yaris, prostorna notranjost, prtljažnik za šoping čisto dovolj.

Ko sem še imel opravka z toyotami sem 1x moral iz salona na viču peljat nek propagandni material v BTC.......bile so 3 kartonaste vrečke......2 sta šle v zadnji prtljažnik......ena pa na zadnje zice......tko da mi res ni jasno kje si ti videl dovolj velik za šoping???

Ok če greš po hlebec kruha pa liter mleka
zmaga.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Za babji šoping tud pickup ni dost.
Se pa da - jp nisi vedu, pr yarisu zadnje sedeže premikat naprej pa nazaj. Če jih porineš čist naprej, je prtljažnik za ta razred avtomobila kr precej velik. Če jih porineš v kontra smer, se pa da celo sedet na zadnji klopi, kar je v tem rangu tud prej izjema kot pravilo. Tko, da yaris ni tko napačen avtomobilček.

Kamele0N

23. jul 2008
42.387
5.662
113
shocked-1.gif
res nisem vedel da ma "twingo" sistem zadnjih zicev!!!

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Twingo?

Poleg ostalga ma za 11,5 jurjev yaris tud 100 konjev pa 6 prestav.In ne, nimam yarisa, jest mam ceed'a.
smile-1.gif

Se pa zna zgodit, da ga bo mela žena namest corse...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Roko na srce...Yariska tudi pod razno ne dosega ostalih malčkov o kateri je govora tule v temi (razen Twingeca mogoče).

Tako da...njega tule zraven tlačit nekako ne gre (ne po prostornosti, udobju vožnje, kvaliteti izdelave..itd itd).

Kamele0N

23. jul 2008
42.387
5.662
113
Mislu sm pač da ma tko zice uzadi rešene kot jih je mel twingo...vsaj za mk.1 vem....za te tanove nevem....

Čeprav una yariska je bla 5 vratna.....tko da dvomim jst v ta sistem!

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.604
2.419
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Roko na srce...Yariska tudi pod razno ne dosega ostalih malčkov o kateri je govora tule v temi (razen Twingeca mogoče).

Tako da...njega tule zraven tlačit nekako ne gre (ne po prostornosti, udobju vožnje, kvaliteti izdelave..itd itd).

Zraven še napiši, da je to tvoje mnenje, ker testi v avtorevijah govorijo čisto drugače.

Lp