saj vse prav..ampak nekateri tukaj gor, ki se pregovarjajo o centih za plenice, bi že morali kupovat plenice vnukom, ne pa svojim posrancem.Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Gatto, pa ne moreš samo v 3 dni namakat, imaš slab izkoristek ali si celo neploden.
Berem to temo o sranju, ker tudi mene to vse kmalu čaka, kak poseben nasvet za štart - novorojenčka ? Moja je ene plenice Violeta nabavila ....... ali naj jaz še kaj dokupim za štart ?
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
saj vse prav..ampak nekateri tukaj gor, ki se pregovarjajo o centih za plenice, bi že morali kupovat plenice vnukom, ne pa svojim posrancem.Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Gatto, pa ne moreš samo v 3 dni namakat, imaš slab izkoristek ali si celo neploden.
Berem to temo o sranju, ker tudi mene to vse kmalu čaka, kak poseben nasvet za štart - novorojenčka ? Moja je ene plenice Violeta nabavila ....... ali naj jaz še kaj dokupim za štart ?
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ko pa že hočete toliko šparat in biti öko in še kaj (pa da mali ima riti vse vnete). Uporabite pralne pleničke, plenične podloge so še cenejše... In če mislite imeti več pokakancev (oz. se po Gattovo zakavsate) jih lahko zopet uporabite...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja veš da se uporabljajo pralne pleničke
Da boš drek pral na roko ali v stroju. Voda, elektrika, čistilo, prašek pa tudi precej stane. In še pazim naj sedaj kateri prašek, da ga ne bo držailo, jao jao.
Najbolj higienične so pleničke za enkratno uporabo, niso pa ekološke, ker nastaja veliko odpakov na enega otroka.
To je spet neka debilna eko-bio fora, tako kot tisto dojenje, ko se je izvajalo po Sloveniji.
Pralne pleničke-kopalke smo imeli letos edino na morju za rezervo, če bi zmanjkalo tistih za enkratno uporabo oziroma je ob morju otrok itak gol, če pa spusti pa narava odnese
Hoferjeva je top, po 14 mesecih nikoli nobenih težav, malo namažeš rit s kremo pa gor, vzameš vedno malo večjo cifro, da je udobna in to je to.