Katere plenice razen Pampers?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Pri nas pa smo opazili, da so nova serija milerk, veliko slabša, kot prejšnje... Je še kdo opazil razliko, ker so pred kratkim menjali embalažo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Odlične plenice so tudi moltex, sem pa razočaran nad pamperskami, pa naj si bodo bele ali navadne, matr smrdijo, so me pa presenetile hofrove in lidlove in to v dobrem smislu.
Sandi, ti plačaš za plenice 23,99 na kartico dobiš 1,25€, ena plenica pa je ( recimo 3 ) 0,15€, hofrova je 0,13, moltex 0,17€.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
A se ti pri teh letih še kar z plenicami ukvarjaš? a si se zakavsal?
evil.gif

sandichamp

Fizikalc
10. avg 2007
479
29
28
Če računaš da pri naslednjem nakupu dobiš denar nazaj, ta pridejo 19,19€. To pa je manj kot 13 centov za plenico.

LP Sandi

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Gatto, pa ne moreš samo v 3 dni namakat, imaš slab izkoristek ali si celo neploden
wink-1.gif
.

Berem to temo o sranju, ker tudi mene to vse kmalu čaka, kak poseben nasvet za štart - novorojenčka ? Moja je ene plenice Violeta nabavila ....... ali naj jaz še kaj dokupim za štart ?

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
NIČ.
Ker bo itak jedina miljavženkrat preveč vsega v gnezdo navlekla.
Čisto resno. Pa še po možnosti boš od žlahte/kolegov pol šleperja robe dobil.
Počasi, boš sproti videl kaj manjka.

8888

8. jul 2010
33.785
6.179
113
Kar se tiče od plenic je vse odvisno od otroka, kolk je občutljiv, enim ene pašejo drugi druge..pa 1 ne nabavljaj preveč, mogoče jo nebo nucal -a al pa zelo malo, gledati moraš da je lepo zapeto, pa ni treba čakati da čez pride, po občutku, ne na uro gledati.

I

Izbrisan uporabnik #488

Od začetka smo na Hofer plenicah, po 14. mesecih nobenih težav, zdaj je na velikosti 5.

Smo pa vmes probali Pampers, tiste nove za čez noč pa je čisto isti šmorn, le da so malo dražje.

Zanimivo bi bilo ugotoviti, kje delajo vse te plenice.

Se ne bi čudil, da je material in izdelava iz iste tovarne, le blagovna znamka je druga.

8888

8. jul 2010
33.785
6.179
113
Mislim da ni ista firma, tudi mi smo zadovoljni s Hoferjevimi plenicami in jih tudi uporabljamo, pa na vsake tolk cajta še Moltex takrat ko gremo v Millerja.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Gatto, pa ne moreš samo v 3 dni namakat, imaš slab izkoristek ali si celo neploden
wink-1.gif
.

Berem to temo o sranju, ker tudi mene to vse kmalu čaka, kak poseben nasvet za štart - novorojenčka ? Moja je ene plenice Violeta nabavila ....... ali naj jaz še kaj dokupim za štart ?
saj vse prav..ampak nekateri tukaj gor, ki se pregovarjajo o centih za plenice, bi že morali kupovat plenice vnukom, ne pa svojim posrancem.
hysterical-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
hysterical-1.gif

Ko pa že hočete toliko šparat in biti öko in še kaj (pa da mali ima riti vse vnete). Uporabite pralne pleničke, plenične podloge so še cenejše... In če mislite imeti več pokakancev (oz. se po Gattovo zakavsate) jih lahko zopet uporabite...
hysterical-1.gif

8888

8. jul 2010
33.785
6.179
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
wink-1.gif
.

saj vse prav..ampak nekateri tukaj gor, ki se pregovarjajo o centih za plenice, bi že morali kupovat plenice vnukom, ne pa svojim posrancem.
hysterical-1.gif

aplauz.gif
. Vsaj pol alterja ima med 35 in 40 letih otroka, seveda nekateri so to storili pri 20 potem pa iščejo po forumih ženske s katerimi se kasneje gonijo, žena reva, mogoče celo tepena pa mora čakati na bojazlivce, kateri uidejo takoj, ko pride kakšna skupina iz Ljubljane.
Vidiš KOSovc,
evil.gif

8888

8. jul 2010
33.785
6.179
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
hysterical-1.gif

Ko pa že hočete toliko šparat in biti öko in še kaj (pa da mali ima riti vse vnete). Uporabite pralne pleničke, plenične podloge so še cenejše... In če mislite imeti več pokakancev (oz. se po Gattovo zakavsate) jih lahko zopet uporabite...
hysterical-1.gif

Da še tebe obdelam, dol mi visi al smo na alterju češ saj je forum v resnici smo drugačni, ampak ugotavljam da ti nisi, si na žalost hinko.
Kljub krizi najdem za otroka še vedno denar in kupujem v otroških trgovinah kvalitetno robo ne HM ali CA, tako da ne ti meni o šparanju! Ljudje so rabili nasvet in sem jim povedal iz prve roke, pa če bi prebral so Moltex med najdražjimi.
Zato drugič preberi, preden stegneš gofljo in to je to! Upam da danes ne greš v Cerkev!

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Heh

Če ne bi bil toliko zaplankan, užaljen in bral samo Družine bi mogoče celo prebral in zvedel, da se zopet uporabljajo pralne leničke, kjer imaš ločene vrhnje hlačke (uporabljaš čez cel dan) ter podlogo ki se deli na del iz tkanine in sanitetne plenične podloge. Slednja je v neposrednem stiku z kakcem/lulanjem in jo vržeš v kontejner za biološke odpadke, saj je razgradljivo. Plenično podlogo opereš, prav tako hlačke.
Zadeva je ekološka, imaš pod kontrolo s čim pereš (zaradi občutljivosti otroške kože). Inicialni strošek je sicer največji, vendar je zadeva za večkrat.
Otrok se v njej počuti zelo udobno, ni pa to za ponoči.
Če si neveden t še ni opravičilo!

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
KSZ

evo ponovno smo stestiral večino plenic na trgu in ponovno ostajamo na Hoferjevih. Ne glede na to kaj ostali ponujajo so hoferjeve za riti naših otrok še vedno topšit
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja veš da se uporabljajo pralne pleničke
bonk.gif

Da boš drek pral na roko ali v stroju. Voda, elektrika, čistilo, prašek pa tudi precej stane. In še pazim naj sedaj kateri prašek, da ga ne bo držailo, jao jao.

Najbolj higienične so pleničke za enkratno uporabo, niso pa ekološke, ker nastaja veliko odpakov na enega otroka.

To je spet neka debilna eko-bio fora, tako kot tisto dojenje, ko se je izvajalo po Sloveniji.

Pralne pleničke-kopalke smo imeli letos edino na morju za rezervo, če bi zmanjkalo tistih za enkratno uporabo oziroma je ob morju otrok itak gol, če pa spusti pa narava odnese
smile-1.gif

Hoferjeva je top, po 14 mesecih nikoli nobenih težav, malo namažeš rit s kremo pa gor, vzameš vedno malo večjo cifro, da je udobna in to je to.

8888

8. jul 2010
33.785
6.179
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja veš da se uporabljajo pralne pleničke
bonk.gif

Da boš drek pral na roko ali v stroju. Voda, elektrika, čistilo, prašek pa tudi precej stane. In še pazim naj sedaj kateri prašek, da ga ne bo držailo, jao jao.

Najbolj higienične so pleničke za enkratno uporabo, niso pa ekološke, ker nastaja veliko odpakov na enega otroka.

To je spet neka debilna eko-bio fora, tako kot tisto dojenje, ko se je izvajalo po Sloveniji.

Pralne pleničke-kopalke smo imeli letos edino na morju za rezervo, če bi zmanjkalo tistih za enkratno uporabo oziroma je ob morju otrok itak gol, če pa spusti pa narava odnese
smile-1.gif

Hoferjeva je top, po 14 mesecih nikoli nobenih težav, malo namažeš rit s kremo pa gor, vzameš vedno malo večjo cifro, da je udobna in to je to.

467716-post_slo.gif
saj to je to, ekofašisti pozabljajo da gre elektrika in voda, ampak kaj čmo, itak so ekofašisti zafrknili Evropo s svojimi neboluzami!