Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Potem boš šele glavni na serpentinah... če bodo tudi zavore spet iz superbike serije, boš pa dobil še službo kot varnostni ''avto'' pri MotoGP prvenstvu...
Bo pa treba resno uteži v roke vzeti, to bo 5-6KM napredek glede na sedanje stanje (če ne upoštevamo 15 mrtvih konjev)... to je že razlika med življenjem in smrtjo... bomo držali pesti zate, ghibli, da ti uspe...
Tvojih 40KM sigurno ne...Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Potem boš šele glavni na serpentinah... če bodo tudi zavore spet iz superbike serije, boš pa dobil še službo kot varnostni ''avto'' pri MotoGP prvenstvu...
Bo pa treba resno uteži v roke vzeti, to bo 5-6KM napredek glede na sedanje stanje (če ne upoštevamo 15 mrtvih konjev)... to je že razlika med življenjem in smrtjo... bomo držali pesti zate, ghibli, da ti uspe...
KO TI DRMA KAVEZ?
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
A nebi sli rajs na en skupni izlet?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj je tvoj?
Sicer pa kaj je šofer delal, da je pr 20.000 skuril zadnje zavore oziroma jih menjal.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Upam, da ti ga rata prodat za tako ceno
Trg pri nas in nasploh je prenasičen.
Citat:
Na vsakega ne pasejo lih.... Lepsi je na sliki, kjer je brez trakov na feltnah, pa brez postarske sipe.
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
Citat:
Na vsakega ne pasejo lih.... Lepsi je na sliki, kjer je brez trakov na feltnah, pa brez postarske sipe.
poštarska šipa res ni najlepša, je pa hudo funkcionalna, se vsaj lahko vozišč čez 100 na uro
meni se pozna, ker sem 1,9m višine
Citat:
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
Citat:
poštarska šipa res ni najlepša, je pa hudo funkcionalna, se vsaj lahko vozišč čez 100 na uro
meni se pozna, ker sem 1,9m višine
Sej vem, sam vseen....ne zgleda.Naked je z razlogom naked....
Citat:
A nebi sli rajs na en skupni izlet?