Katere motorje vozimo

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
to pride čez kakšnih 15-20 let. zaenkrat se še vedno počutim mladega
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Potem boš šele glavni na serpentinah... če bodo tudi zavore spet iz superbike serije, boš pa dobil še službo kot varnostni ''avto'' pri MotoGP prvenstvu...
Bo pa treba resno uteži v roke vzeti, to bo 5-6KM napredek glede na sedanje stanje (če ne upoštevamo 15 mrtvih konjev)... to je že razlika med življenjem in smrtjo... bomo držali pesti zate, ghibli, da ti uspe...

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Potem boš šele glavni na serpentinah... če bodo tudi zavore spet iz superbike serije, boš pa dobil še službo kot varnostni ''avto'' pri MotoGP prvenstvu...
Bo pa treba resno uteži v roke vzeti, to bo 5-6KM napredek glede na sedanje stanje (če ne upoštevamo 15 mrtvih konjev)... to je že razlika med življenjem in smrtjo... bomo držali pesti zate, ghibli, da ti uspe...

sprasujem se.gif

KO TI DRMA KAVEZ?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

sprasujem se.gif

KO TI DRMA KAVEZ?
Tvojih 40KM sigurno ne...

I

Izbrisan uporabnik #488

Kaj je tvoj?
smile-1.gif

Sicer pa kaj je šofer delal, da je pr 20.000 skuril zadnje zavore oziroma jih menjal.

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj je tvoj?
smile-1.gif

Sicer pa kaj je šofer delal, da je pr 20.000 skuril zadnje zavore oziroma jih menjal.

moj je ja, me je prijelo, da bi na touring presedlal...
kaj sem delal, da sem skuril, saj ne vem v kakem stanju so bile prej, sem pa precej vajen pri umirjeni vožnji na ravnem z zadnjo zavirat, še posebej, če sva dva na motorju
aja, pa zadaj niso od R1, tak da so precej tanke ploščice
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Motor mi je zelo všeč, samo ne razumem zakaj ljudje tako radi lepijo te rdeče obrobe na feltne. Izgleda zelo ceneno in kot sem že napisal na drugem forumu: ČEŠKO
Drugače pa je motor zelo lep!

I

Izbrisan uporabnik #488

Upam, da ti ga rata prodat za tako ceno
evil.gif

Trg pri nas in nasploh je prenasičen.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Na vsakega ne pasejo lih.... Lepsi je na sliki, kjer je brez trakov na feltnah, pa brez postarske sipe.
grin1.gif

poštarska šipa res ni najlepša, je pa hudo funkcionalna, se vsaj lahko vozišč čez 100 na uro
smile-1.gif

meni se pozna, ker sem 1,9m višine

Sej vem, sam vseen....ne zgleda.
grin1.gif
Naked je z razlogom naked....

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
Citat:
Na vsakega ne pasejo lih.... Lepsi je na sliki, kjer je brez trakov na feltnah, pa brez postarske sipe.
grin1.gif

poštarska šipa res ni najlepša, je pa hudo funkcionalna, se vsaj lahko vozišč čez 100 na uro
smile-1.gif

meni se pozna, ker sem 1,9m višine

Sej vem, sam vseen....ne zgleda.
grin1.gif
Naked je z razlogom naked....

Tak ko si reko....... če se kuræiš, se kuræi do kraja
wink-1.gif