Katera se bo prva razpočila?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Vi ste kot plavalci, ko enkrat slečete uniformo in greste v civilne službe, od vsega uniformiranega ostane samo rejenje. Kar nekaj jih poznam takih in vsi pravijo, da je "urejen" delavni urnik, "prigrizki ob vseh mogočih in nemogočih urah stvar, ki se je težko odvadiš in grejo samo še kile gor.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Mnja samo debeli ljudje se obicajno ne izgovarjamo na nosecnost =P
V Ameriki se tvoji kolegi na krofe, pri nas pa na Horsburgerje.
wink-1.gif

Sej maš zdj polnozarnato žemljo za Horsa kot opcijo. Zato sam naročam trakce da se slučajno ne zmotim
grin1.gif

"njegove" sem pa nekaj časa nazaj videl v mekdrajvu nabavit pa pol it v garažo šityparka
grin1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.499
5.700
113
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
"njegove" sem pa nekaj časa nazaj videl v mekdrajvu nabavit pa pol it v garažo šityparka
grin1.gif

Dej bod car pa jih sliki
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.499
5.700
113
Citat:
Vi ste kot plavalci, ko enkrat slečete uniformo in greste v civilne službe, od vsega uniformiranega ostane samo rejenje. Kar nekaj jih poznam takih in vsi pravijo, da je "urejen" delavni urnik, "prigrizki ob vseh mogočih in nemogočih urah stvar, ki se je težko odvadiš in grejo samo še kile gor.

Hočeš rečt da je znanstveno dokazano da se redijo samo v civilnem času?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Na splosno mi grejo bajsi na zivce k jih gledam in jim je vse tezko, pa razmisljajo samo o zretju in tlacenju vase in so hkrati taki hinavci da si v glavi govorijo kolk so bogi da imajo razvade oh in sploh nic nemorejo ukrent, niso pa tolk da se postimajo in nehajo zret, sej tudi telovadit ne rabjo, sam zret naj nehajo. In potem je vsak debu prasc kot Vonta in Musarjeva takoj bolana in nevem kaj se vse.

Nebom pozabil kadra izpred let, avtobusna postaja , na klopci rit k je zasedla celo klopco, izgled obraza vsa taka boga k si nemore upret futru, odpre skledo in notr vsaj 2 kili palacink in jih je tam zrla.

Kamele0N

23. jul 2008
42.499
5.700
113
Ste pozabl še na Janjo Klasinc.......kaka je bla v 90`s kot novinarka...zdej pa v politiki

klasinc_janja2.jpg

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Kolikor se spomnim, tudi kot novinarki nista bili ravno shirani. Tam make up, luč in oblačila naredijo kamuflažo, zdaj očitno ne več. Sem pa pred kakšnim mesecem videl Musarjevo v trgovini in se mi ni zdela kakšna ekstremna bunka.

Apollo: A niso šle kile nič dol, zdaj ko fitnesiraš?
evil.gif

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.092
508
113
tam ko se terc po tori rola
...a Janja je to...? Madona, se pa res.... no, sem mislil napisati razvlečejo. Klinc, so pa leta tudi tu. Saj Pirčeva je pa že od nekdaj malo bolj okrogla, kar malo simpatično je delovala na Dnevniku.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Na splosno mi grejo bajsi na zivce k jih gledam in jim je vse tezko, pa razmisljajo samo o zretju in tlacenju vase in so hkrati taki hinavci da si v glavi govorijo kolk so bogi da imajo razvade oh in sploh nic nemorejo ukrent, niso pa tolk da se postimajo in nehajo zret, sej tudi telovadit ne rabjo, sam zret naj nehajo. In potem je vsak debu prasc kot Vonta in Musarjeva takoj bolana in nevem kaj se vse.

Nebom pozabil kadra izpred let, avtobusna postaja , na klopci rit k je zasedla celo klopco, izgled obraza vsa taka boga k si nemore upret futru, odpre skledo in notr vsaj 2 kili palacink in jih je tam zrla.

Huuuh, poznam tudi sam tak primer. Ne me hecat. Če naredi kosilo, se najprej na veliko hvali kako je kosilo domače, vse z vrta, da ma ona eno mineštrico dost, ... bla bla bla, bla. Jaz, ko se najem sem sit in ne rabim še čokolade, čipsa, sladoleda. Ta pa ravno tole. Naprej kako malo poje in vse zdravo in zvrta. Potem pa.... WTF. Pa to dejansko sebe za norca, mene ne. Sem videl preveč. In ko to vidiš, si enstavno rečeš, da očitno niso debeli od zraka, tudi se ne redijo samo, da vidijo hrano. Kot si rekel, požrejo vse, potem pa jokcat drugam.
bonk.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Sej to je glavno, poje minestrico kot zdravo, vmes pa do vecerje so kolikokrat tlaci vase cipse, sladolede, cukre na en in sto nacin, piskoti, sladki grehi itd,slabici pac in ne j se ne delajo boge potem. Jest ko recem da jem 3x na dan je to 3x in nic vmesnega in nevem kaj se.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Hočeš rečt da je znanstveno dokazano da se redijo samo v civilnem času?
Ne, to jim ostane tudi v civilu. Težko je spremeniti navade, to vem iz lastnig izkušenj. Na ladji sem jedel ogromne količine, ker sem jih tudi pokuril, jedel sem ob najbolj nemogočih urah... Vse to sem doma obdržal, le kuril nisem nič. Dobro se mi je poznalo, dokler se nisem prisilil v drugačen režim.

Kamele0N

23. jul 2008
42.499
5.700
113
Citat:
Ne, to jim ostane tudi v civilu. Težko je spremeniti navade, to vem iz lastnig izkušenj.

Sam da nauva šla u Koper na pir
grin1.gif