Katera se bo prva razpočila?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Za tako debelo bi ginekolig rekel, da bo treba malo shujšat, ker ni zdravo. Da se ženska med nosečnostjo tako razleti, je razlog v tem, da ji takrat popustijo vse zavore in se prenažira, ker je splošno sprejeto, da se med nosečnostjo lahko pač zredi.

Še enkrat, razloži mi, zakaj lahko opletaš o človekovem mentalnem zdravju in obenem tuliš, kako nevzgojen je, ker napiše, da je baba debela? Kaj pa, če je njegovo mentalno stanje posledica zdravljenja, hude nesreče, tumorja. Kako moreš biti tak neotesan pajac, ki sočloveka na javnem forumu žališ brez kančka slabe vesti?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ker mam preveč časa sem se malo spustil v tvojo zgodovino postov in mam občutek, da si ti tisti, ki mu je zelo dolgčas v življenju
wink-1.gif

Tvoja žolčna reakcija na mojo temo (pa tudi na druge na alterju) se mi dozdeva, da osebno poznaš Vonto in se mogoče pišeš Gašpar Mišič ali kaj podobnega...
smirk-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.197
16.479
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Mnja samo debeli ljudje se obicajno ne izgovarjamo na nosecnost =P

a ti si kao debel?
smile-1.gif

or are you just bigboned
aplauz.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

ma ja, sej jst tut nism maneken pa vem, da sm si za to v glavnem sam kriv... v tej temi se sploh ne gre za debelost ampak za to v čem je fora, da se propadle TV novinarke tako zredijo in potem lotijo politike kjer so pa sploh slabe.

Samo nekateri so se spotaknili ob debelost

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.582
113
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
V Ameriki se tvoji kolegi na krofe, pri nas pa na Horsburgerje.
wink-1.gif

Zadnjic sem ravno izvedel da je tudi pri nas cca 10 let nazaj slo tud po 30 krofov na dan... Ne vem pa kdo je zbral moc da je s tradicijo prekinil =)

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Sploh pa, tolkle kil nabrat sploh ni tako enostavno, to je garanje, resno delo, ni to tko enostavno, pocen pa tudi ne.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Zadnjic sem ravno izvedel da je tudi pri nas cca 10 let nazaj slo tud po 30 krofov na dan... Ne vem pa kdo je zbral moc da je s tradicijo prekinil =)
Mogoče ste sponzorja zgubili - Zmajčkov butik.
smile-1.gif

Vem da so imeli uniformirani javni uslužbenci ravno takrat enkrat v kiosku za Koprski (industrijska prodajalna
smile-1.gif
) popust na krofe in ježke.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.582
113
Ne vem ampak menda je bilo ze nehumano ker so si jih medseboj kradli. Je clovek 6 krofov prinesel, sel na skret in jih ni bilo vec...

Krozi kar nekaj zgodb o tem da so si potem cigarete not nastavljali da so tatovi tobak zrli itd... =) zdej nas pa fast food ubija