Verjamem kar si napisal ampak glej, to je nekaj zadev katere zdaj veš je tako? Torej, preden greš v Nigerijo dan prej urediš na svoji banki in je OK? Razumem da vse banke niso enako "komot" ampak ker si star maček in veš kaj lahko gre narobe imaš to znanje in ga lahko povsod enako koristiš. Torej ti ni treba več iz Nigerije klicat banko sred noči?
Ko pa smo že ravno pri NLB. Sem pooblaščen na en račun ki je pri NLB in moram hodit vsaj 1x mesečno stat tja v vrsto. Kaj naj rečem na delovni čas poslovalnice?Vrhunski. Ko ima povprečen človek malico in bi lahko skočil in kaj uredil oni zaprejo. Torej od 8.00 - 12.00 ter od 14.30 do 17.00. Gužva pa vedno taka da si v vrsti vsaj 10-15min pa čeprav delajo na štirih šalterjih sočasno. Gužva do vrat. Toliko o vrhunskih storitvah. No, tretjerazredna DH in delovni čas od 8.30 - 17.00. Nonstop. Vidiš, meni bistveno več pomeni v tem primeru da so nonstop odprti.
V NLB sem bil samo enkrat. Takrat, ko sem odprl racun. Potem nikoli vec in me ne zanima njihiv delovi cas, ker vse uredi preko Klika ali pa po telefonu z osebnim bancnikom.
In ne, ne bom posiljal nobenih dokumentov, da bom na white listi, ceprav postopek poznam. Ker ker je to zamudno in imam druge skrbi za urejati, kot pa eno kur*evo white listo. Letalske karte, hotel ipd. mi urediji v sluzbi, tega mi ne morejo.