Kater gel?

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
najboljši na svetu je zanesljivo tale:
.::clicka here::.
TIGI - zelene barve, embalaža kot ročna bomba
...drži močno, ne strdi in ne zlepi, ne dela prhljaja, ne razpade čez pol ure...diši...
aplauz.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ponavadi se ga dobi v frizerskem salonu, kjer ga uporabljajo... Ponavadi je že v izložbi frizerskega salona jasno, da ga uporabljajo.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ja, to je še stara embalaža, nova je ista, samo da je namesto unih hieroglifov vijolična črka S, pa napis "ultra strong" je vijoličen. Pri tem "Sculpture gelu" so lasje v bistvu mehki in ko jih zviješ pa spustiš, se vrnejo v prvotno stanje.
Za najboljši učinek oz. kakor delam jaz, priporočam, da si s fenom lase segrejete in potem to nanesete čimprej gor, dokler so še vroči, zato, ker se v hipu gel posuši in lasje ostanejo tako, kot jih želite. V primeru, da bi nanesel to na hladne lase, bi se dlje časa strjevalo; v tem primeru bi se vam lasje morda malo povesili in ne bi bilo tistega efekta.
Zeleni "S" pa je gel, pri katerem so lasje čisto trdi, pa men se zdi, da obstaja še gel za "wet" look, nisem čisto prepričan.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Cash: oki hvala ti..

Babette al pa uporabis mat gel, kjer se sploh ne vidi, da uporabljas gel? Ce se nic ne pocesem, sem tak ko mesanica med nerdom pa pedercino, ravni, mehki ne ravno gosti lasje, jebiga.. .. U dont wanna see.. Sem raje celav potemtakem..

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Pa še to; tale sculpture gel je tudi mat videza in je res samo za sculpturo oz če hočete res kaj extra, recimo za rokezo je odličen, pa ko si ga naneseš na vroče lase, se potem še malo s fenom popihaj (zelo priporočljivo!!!), da se ultra posuši.
Drugače pa samo za normalno pričesko z malo gela bolj priporočam zelenega "S" Extra strong --> bolj uporaben za kratke pričeske in ni tolko mat videza-je videt, da ga maš na glavi, he,he.
wink-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ma raj mam bolj mat videz, da se ne svetim, ko Peæe pol .. Bom mal potestiru
smile-1.gif