Citat:
Uporabnik oby pravi:
Noro luštni so outwelli za napihnit, samo je cena 1500 eurampak ga vsaj postaviš lohk sam...
Citat:
Uporabnik nexi pravi:
Mi2 imava OUTWELL NEVADA MP in je čist hud...sva ga naročila iz nemčije za mal čez 300e, je ogromen, ta pravi družinski (tudi za takrat ko zunaj močno lije in jih rabiš animirat v šotoru). Postavitev pa kr traja dobre 30 min, pa sam ga ne morš postavt.
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
tud jaz imam istega.
ps. lahko bi ga malo lepše postavil
Mi2 imama TEGA Quechua T6.2, pa ga ne menjam za nobenega drugega.Citat:
Uporabnik john pravi:
Iščem šotor za 4 osebe
Pogoj:
- Všito dno
- Komarniki na vratih in spalnici
- vodni stolpec vsaj 3000
- 2 spalnici širine vsaj 140cm
- vhod s strehico v primeru dežja
cena do 600eur
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Hm, slučajno sem sedajle zagledal novo quechua serijo, ki se napihne. Kaj meni te o takile rešitvi? Oblika in prostor sta točno to, kar iščem...
http://www.decathlon.co.uk/air...ProductFeatures
Cena v IT je 459€
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Mi2 imama TEGA Quechua T6.2, pa ga ne menjam za nobenega drugega.
Placa kolko češ, stojna višina več kot dovolj visoka tudi za košarkaša, ločene spalnice, brez kakršnihkoli težav preživel precej močno nevihto z zelo močnim vetrom, postavljen je v nekaj minutah. V predprostoru, ko ga zapreš, je več kot dovolj placa za mizo in stole ter hladilnik. Imaš pa še izvedbo XL s še večjim predprostorom.
Kupila sma ga v Decathlonu, kjer so imeli razstavljene prav vse modele, zanj pa sma se odločila ravno zaradi tega, ker ima ogromno placa in se ti praktično nikjer ni treba nikoli sklanjat.
Končna izbira je pa tvoja, priporočam le to, da se "sprehodiš" po njem, preden ga kupiš, ker mi2 sma imela nagledanega enega drugega od Quechue, ki pa se je na koncu izkazal za precej manj praktičnega kot ta, katerega sma po "preizkusu" kupila.