Katarina Čas naga?

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.836
2.116
113
In kaj je narobe s tem, da se štuliš na tak način? To, da si mogoče uspešen, prepoznaven in ti drugi to zavidajo?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ja saj jaz se delam norca iz bedaka, ki ima uspeh v igranju za štulenje, če nisi razumel.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ne, štuljenje ne more bit mišljeno pozitivno. Če ne poznaš pomena besede je raje ne uporabljaj.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ima prav, to kar katarinca izvaja je štuljenje in pri tem poslu je to edino možno in mogoče ravno pozitivno ni, ampak dvomim, da katera še pride zraven, ker je tako oh in sploh dobra igralka.

Katarina ima svojo nišo - amerikaninosi to povežejo z ruskim izgledom/naglasom pa še malo bolj ekzotičen izvor ma igrat pa tudi seveda zna.

Primerjat jo s Tino pa je debilizem, tukaj je dejstvo, da se mora štulit, bit na pravem mestu na pravem kraju in te njene vloge niso plod 12 urnega treninga na dan ipd. Sicer pa je bila pomembna prva odskočna deska, potem se pa tam hodi na partije pa se uštuli.
tongue-1.gif
Tudi avdicije so bolj namenjenemu temu ali celotna podoba in način igranja ustreza liku ali pač ne. Na avdiciji jih ne prepričajo brezhibno izpeljane vrstice, kdor to misli se pač moti.

Dobro veste, da nekaterim kaka vloga pač nikakor ne bi sedla, kar v mislih malo mešajte odlične igralce.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Če bi "štuljenje" zadoščalo, potem bi vloge imelo vsem "milijon" igralcev, ki v LA strežejo po lokalih...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Dejstvo je, da je dobra igralka, dobro govori angleško, odlična postava! Mene bežno spominja na Cameron Diaz, obe sta gledljivi, zanimivi, pašeta v svoje vloge. Ni kaj, vsa čast Katarina!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
Diaz? igralka? bolj AW. Si jo videl v kakšnem live showu, deklina kot iz geta, IQ mlačne vode.

Katarina pa se dobro štuli, vredu izraz. Ker jaz ne vidim nekega igralske talenta, sodeč po n filmih in nadaljevankah.

aja še coment na film, zagotovo bomo šli gledat pa ne zarad katarine, ki bo očitno noter ravno v dveh kadrih, ampak zarad pacinota in pa SLS AMG.
hysterical-1.gif

popravljamo denirota :D

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.979
7.317
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Diaz? igralka? bolj AW. Si jo videl v kakšnem live showu, deklina kot iz geta, IQ mlačne vode.

Katarina pa se dobro štuli, vredu izraz. Ker jaz ne vidim nekega igralske talenta, sodeč po n filmih in nadaljevankah.

aja še coment na film, zagotovo bomo šli gledat pa ne zarad katarine, ki bo očitno noter ravno v dveh kadrih, ampak zarad deNirota in pa SLS AMG.
hysterical-1.gif

467716-post_slo.gif
Samo De Niro-ta zamenjaj S Pacino-tom

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ima prav, to kar katarinca izvaja je štuljenje in pri tem poslu je to edino možno in mogoče ravno pozitivno ni, ampak dvomim, da katera še pride zraven, ker je tako oh in sploh dobra igralka.

Katarina ima svojo nišo - amerikaninosi to povežejo z ruskim izgledom/naglasom pa še malo bolj ekzotičen izvor ma igrat pa tudi seveda zna.

Primerjat jo s Tino pa je debilizem, tukaj je dejstvo, da se mora štulit, bit na pravem mestu na pravem kraju in te njene vloge niso plod 12 urnega treninga na dan ipd. Sicer pa je bila pomembna prva odskočna deska, potem se pa tam hodi na partije pa se uštuli.
tongue-1.gif
Tudi avdicije so bolj namenjenemu temu ali celotna podoba in način igranja ustreza liku ali pač ne. Na avdiciji jih ne prepričajo brezhibno izpeljane vrstice, kdor to misli se pač moti.

Dobro veste, da nekaterim kaka vloga pač nikakor ne bi sedla, kar v mislih malo mešajte odlične igralce.

O, evo ga, desna roka od Scorseseja. Sem ti kar mal fouš.

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Glede na to, da je Cameron Diaz dosegla višje uspehe v svojih prvih petindvajsetih letih kot jih bo večina glasnih Alterjevcev dosegla v svojem življenjskem času, je precej očitno, da njihov in tvoj IQ ne seže Diazovemu do gležnja.

Kar se pa Katarine Čas tiče, pa čestitke za uspeh! Če si katera Slovenka zasluži blamaže, da "se je slekla za svoj relativen uspeh", je to Melanija Knavs, pa o njej (iz zelo dobrega razloga) ne slišimo praktično nič.

Za premislek pa, kaj zahteva višji talent in IQ - uspešen nastop pred očmi celega sveta, ali pisanje bedarij v zakotnem kotičku interneta?

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
govoriti o uspehu in kaj je uspeh za nekoga, je relativno. Mene ne gane, če se nekdo mora snemat, da je uspešn,. jaz se tega nebi šel, pa sem imel vse šanse. Recimo.

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Na koncu se žrtve štejejo, pravijo. AW ali ne, dobro jadra skozi lajf.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
govoriti o uspehu in kaj je uspeh za nekoga, je relativno. Mene ne gane, če se nekdo mora snemat, da je uspešn,. jaz se tega nebi šel, pa sem imel vse šanse. Recimo.

Za igralko je nastop v top hollywoodskemu filmu lahko le uspeh.

S čim je pa kdo drug zadovoljen je pa druga reč. Marsikdo je zadovoljen če v lokalnem bifeju loka pivo in škili proti kelnarci.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Na koncu se žrtve štejejo, pravijo. AW ali ne, dobro jadra skozi lajf.

Kak veš? Monroe je tudi delovala tako, al pa robin williams?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
hysterical-1.gif

Jaz to vem od človeka, ki je že sedel zraven in tudi vodil konkretne avdicije.
smirk-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:

tongue-1.gif

Faaak, kakšna slovenceljska omejenost. Dobro, da imamo tebe, da nas razsvetliš, da se samo dobro štuli, igrat izgleda sploh ne zna.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Faaaakk... dobro da imamo tvojo bralno nepismenost, da lahko tako bebasto povzameš napisano.
zmaga.gif