Kartice zvestobe

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Najbolj tečni so zadnje čase na Petrolu. Na vsak način hočejo vsilit to njihovo kartico, če rečeš, da je nimaš.

"A vam jo naredimo?"
"Ne hvala."
"Vas nič ne stane."
"Vseeno, hvala."
"Veste, da lahko z njo veliko prihranite?"
"Vem, ampak vseeno hvala."
"Ampak zakaj je ne bi imeli, če tankate pri nas. Nobenih obveznosti ne boste imeli, samo ugodnosti."
"Oprostite, vas lahko nekaj vprašam?"
"Seveda"
"Zjutraj sem se pozabil pogledat v ogledalo. Mi slučajno na čelu piše, da sem [censored]?"
(čuden pogled) "Tole bo 72,15 evra, gotovina ali kartica?"
Nadaljevanje potekalo brez besed
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.028
1.942
113
saj so marsikje tak tečni. sploh v šparu so bile ob uvedbi blagajničarke čisto euforične: pa zakaj ne?? pa dajte no!!! brez tega živet ne morete več!!
bonk.gif

sicer pa take dialoge preprečiš z odločnim NE in mrki pogled zraven
wink-1.gif

sam nimam niti ene in srečno živim dalje
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.028
1.942
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
trgovka mora vprašat, pa čeprav gre za drobiž. Skriti kupci tud to povejo in imajo potem jebo.

nene, to morajo it na tedensko pranje možganov pomoje. Ker to ni bilo vprašanje: rabite kartico? ne. gremo dalje
to je bila totalna evforija in navdušenje da zdaj bom pa tak prišparal da bo glava pekla

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.373
7.103
113
pri taščici
Mercatorjeve, ne uporabljam vec, kljub temu da bi najbrz nabral tiste 3% na pol leta, merkurjeve ze kaksnih 10 let nisem nasel. Uporabljam pa leclercovo, ker fasungo ponavadi ob akciji 20% kar tam naredim... Sedaj so me se na to sparovo navlekli. So pac politicni. Lubenica pa normalni ceni evro, na kartico pa pol manj.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.493
457
83
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Evrofil: tak način uporablja Leclerc, Petrol, Spar, Mercator, Merkur itd....

In ga uporabljajo malo na pamet, na zalogo ali ker so slišali za nek Tesco, ki je nekoč nekje dejansko znal iz vsega tega potegnit koristen rezultat. V glavnem daleč od tega, kar bi iz loyalty programov, kartic in podatkov lahko potegnili.

Jaz jih uporabljam, odkar sem na Petrolu plačal za četvorček Red Bulla evro manj in odkar jo je uvedel Spar. Prva je v avtu, druga na telefonu, kamor sem dodal še vse ostale na principu bar kode. Ker te navlake nikoli nisem in je ne želim nosit s seboj.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Najbolj tečni so zadnje čase na Petrolu. Na vsak način hočejo vsilit to njihovo kartico, če rečeš, da je nimaš.

"A vam jo naredimo?"
"Ne hvala."
"Vas nič ne stane."
"Vseeno, hvala."
"Veste, da lahko z njo veliko prihranite?"
"Vem, ampak vseeno hvala."
"Ampak zakaj je ne bi imeli, če tankate pri nas. Nobenih obveznosti ne boste imeli, samo ugodnosti."
"Oprostite, vas lahko nekaj vprašam?"
"Seveda"
"Zjutraj sem se pozabil pogledat v ogledalo. Mi slučajno na čelu piše, da sem [censored]?"
(čuden pogled) "Tole bo 72,15 evra, gotovina ali kartica?"
Nadaljevanje potekalo brez besed
smile-1.gif

moj je enkrat reku nazaj, da bo vzel to kartico, če bo prodajalec vzel od njegove firme. pa ga je samo čudno gledal pa neki potem začel cincat, da pač more vprašat oz. rečt

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Se tako aplikacijo za android pa bom cist happy.
smile-1.gif

Sicer imava polno nekih kartic, ampak redno uporabljava Sparovo (pac precej redno kupujeva tudi tam in ce dajo kar gor pa naj) in od Mercatorja, ker moja tam dela in jo ze potrebuje zaradi bonov. Obcasno pa se od Baby Centra oz. Pikapolonice. Moja se Petrolovo vcasih ponudi, jaz sem jo pa ze pospravil iz denarnice..

Edit: aplikacija je tudi za Android
smile-1.gif

Edit2: ampak ne za wildfire
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
KSZ
Na Petrolu jih vedno zabijem, ko mi ponudijo kartico, da jo bom imel, ko bo njihov LPG cenejši kot na Verovškovi.
Z drago občasno uporabljava DM-movo kartico, drugih pa niti nimava, ker večinoma kupujeva v Italiji... Mogoče bi si pa moral omisliti njihove
wink-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.804
278
83
Največja slovenska vas
Jst mam tut kartico zvestobe. Eno imam od Univerze v Ljubljani, pa eno od Potaplaške zveze, pa eno od Planinske zveze.... Nudijo mi vse kar si želim početi ob sončnih in manj sončnih vikendih, dostikrat pa tudi med tednom. Svojih kartic zvestobe ne zamenjam za nobene druge, pa če mi plačajo miljon in pol..... tri so mi dovolj, itak niti ni več prostora v denarnici.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Naj njihovo funkcionalnost preselijo na Urbano ali pa kar "Enotno trgovsko kartico", sem prec za.
NLB Enka ?
evil.gif
Aha.
hysterical-1.gif

Recimo, Sportina jo ima. Ampak glej čudo, za uveljavitev določenih popustov moraš še vedno imeti njihovo kartico.