Karavan do 2,5k€

bolfenk

Pripravnik
12. okt 2009
119
0
16
Pa verjetno kakšno leto , dve mlajšega
tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
1. a iščeš karavana al vectro karavan?
2. a mora bit dizel
3. kok je lahko staro
4. kaj od opreme
1. karavana
2. ne
3. glede na denar, bo minimalno 8 let star, max pa nekje letnik 97-98.
4. oprema - abs, servo, električni paket (sprednje šipe spredaj nujno, špegli priporočljivo - ne pa nujno), klima. ostalo je pa samo plus.

mondeo mk2 letnik 98-00, 18 bencin. največ akravana za ta denar. meni služil izredno dobro.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
najbolje da se jih spravim gledat v živo vse po vrsti.
se dobr da sem konec meseca frej, bom kar lepo po sloveniji letou pa se pogajal za ceno

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.902
113
Ma lejte, jaz sem ceno določil na podlagi drugih oglasov na avtonetu. Vem da kar vložiš v 10 let star avto ni vredno nič, ampak recimo to zimo sta velik servis + servis klime skupaj nanesla ene 700 evrov (velik servis 450, servis klime 230), poleg sta 2 kompleta gum + felten (recimo še za dve sezoni) in znano zgodovino avta od 0 km naprej.

Pa tudi avto je zunaj in znotraj tak kot druge kante pri 150k. Kdor ne verjame lahko pride pogledat. Če mi napišete pametne razloge v naslednjem postu znižam ceno za jurja (če bo dost?). Ker z raznimi dilerji in avtosejmi se resnično ne mislim zajebavat, nebi pa rad imel avta še 2 meseca na dvorišču. Ne mislim pa zdaj da je moj zlat, ampak ko vidim po oglasih kake kante se prodajajo za 4 jurje in več.
bonk.gif
Res sem bil prepričan da sem nizko ceno napisal.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok.

mondeo 1.8 karavan, bencin, letnik 98..kupljen s 75kkm, prodan s 220kkm se mi zdi.
vsi servisi redno delani, olje in filter na 10kkm namesto 15 itd. nikol usut.
jeseni vložil 500€ v klimo, spomladi še 500€. pa še 200 za en servis. gume.se ne spomnim a so bile dobre slabe.

cene na netu so bile 1700+, jaz sem ga z veseljem dal za 1500. pa me je še skrbelo nekaj časa a sem prodal fer ali ne. ko fant ni imel težav sem bil zadovoljen. ko je šla sklopka, sem bil spet v dilemi. ampak vidim, da avto dela še danes itd.

se pravi v letu pred prodajo, s emanj, sem dal na avto 1200€, dal ga pa za 1500. klima mi je sluzila pol leta. in zarad klime sem ga prodal, brez ga ne bi nikoli. bil je pa s full opreme.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ne se obremenjevat. Napisal si primerno ceno, s tem da je par 100€ lufta.
Pri resnem kupucu znana zgodovina vozila veliko šteje, seveda morajo biti priloženi računi in del. nalogi oz. mora biti preverljiva zgodovina na servisu.

Tudi, ko sem sam kupoval avto sem kupil dražjega glede na ostal. Vendar z znano zgodovino, slovensko vozilo od prvega lastnika. Z vozilom nimam nikakršnih težav, tankaj in vozi. Lahko bi pa kupil par 100e cenejše vozili iz uvoza z 2x-3x več kilometri brez znane zgodovine (poštemplana ser.knjiga brez računov).

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ne mislim pa zdaj da je moj zlat, ampak ko vidim po oglasih kake kante se prodajajo za 4 jurje in več.
bonk.gif
Res sem bil prepričan da sem nizko ceno napisal.
Prodajajo se, za koliko se pa prodajo, je pa drugo vprašanje. Se jih pa veliko zamenja staro za staro, s podobno navitimi cenami in potem trobijo, kako dobro so avto prodali...
Lahko pa pride nekdo, pa odkarta kolikor kočeš, ker si želi ravno tak avto, z ravno to opremo, barvo,...

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.902
113
Se opravičujem za naprej in nazaj ker sem si sposodil temo. Folk sprašuje če je to EURO 3 motor. Kako je s tem? Je ali ni?

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.902
113
Verjel ali ne, danes popoldne sem avto prodal za 3.200 evrov. Jutri naredimo prepis, za vikend bo avto že v Črni gori. Tip bo avto prepisal nase in ga peljal dol bratrancu. Če je vse to res bom videl pa jutri, meni se je zdel kar pošten.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Kaj pa kj tazga?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3666770&show=1

Avto da ga vikaš
zmaga.gif
(mene edino zadne lampe malo motijo)

LP
ja so mi ga že kar priporočali, definitivno ni slab nakup. edino 103kw me moti, že padem v višji razred za tiste 3kw.
me pa vseeno bolj zanimajo reno lagune, ima kdo kaj informacij glede mašin? katere so ok in katere imajo kakšne napake?
je pa jasno da rabljen avto bo z napakami, vendar vseeno me zanima neka statistika
smile-1.gif

Predvidevam, da za ta denar iščeš MK1
smirk-1.gif

Načeloma s temi Lagunami ni težav (zlobneži pravijo, da so še iz časov, ko je Renault še delal avtomobile), jaz bi se na tvojem mestu izogibal 1.8 16V motorju, ker je redek kot pošten politik
evil.gif
(poznam primer, ko je odletel jermen, drugega motorja ali delov pa ni za dobit niti pod razno).