karambol in alko

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
kupončkov vem da ni več. samo tak se reče!¨važno je evtopsko poročilo! za 1-2 kategorijo nesreč ne rabiš policije. zato je BV da kličeš če ti en prleti notri. vzameš "kuponček" pa adijo. ne pa da zajebeš človeka ki ima ipak že nesrečo!

nekaj drugega pa je če krivec neče priznati krivde...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
velka škoda je tam 10.000€ vem da za 5.000€ ne bodo komplicirali...

ampak seveda vsi ki samo zavohajo da lahko enga zajebejo ga tudi zajebejo... pa čeprav je škode za 100€...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Jaz da vidim, da se kakšna pijandura nasloni na moj avto, pokličem policaje. Ker alkohol ne sodi za volan in lahko bo isti človek čez nekaj minut povzročil še kakšno nesrečo kjer bo nekdo mrtev.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
no ker je v večini postov nekaj netočnosti:

v pridržanje greš če napihaš več kot 0,52 in ne 0,51 + upoštevati je potrebno toleranco, ki je, do vrednosti 1,00, 0,05
v Pridržanju do 12 ur, ti pripada suh obrok, ki ti ga tudi dajo (vsak center za pridržanje oz. PP ki izvajajo pridržanja imajo te obroke zapakirane in stalno na razpolago). če si pridržan nad 12 ur (po ZKP oz. ZP-1) ti pripada tudi 1 topel obrok, ki ga tudi dobiš. Voda ti pripada cel čas pridržanja, nekateri prostori imajo pipo not, drugje pa ti dezurni policist prinaša vodo v plastenkah.

Če je vzrok za nesrečo izsiljevanje prednosti, kolega ne more biti kriv povzročitve nesreče, tudi če bo žensko kaj bolelo ne bo on kriv, ker ni on povzročitelj.

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Jaz da vidim, da se kakšna pijandura nasloni na moj avto, pokličem policaje. Ker alkohol ne sodi za volan in lahko bo isti človek čez nekaj minut povzročil še kakšno nesrečo kjer bo nekdo mrtev.
No, no - ni bil nažgan kot aksa, ampak je bil rehlo čez mejo, kar pa je zelo hitro. Poleg tega je peljal izjemno previdno, ampak če ti baba na polno čez stop znak useka (to je bilo na totalno nepreglednem križišču), pa tud ne moreš kriviti njega, ki je bil slučajno na nepravem mestu ob nepravem času
rolleyes-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
No, no - ni bil nažgan kot aksa, ampak je bil rehlo čez mejo, kar pa je zelo hitro. Poleg tega je peljal izjemno previdno, ampak če ti baba na polno čez stop znak useka (to je bilo na totalno nepreglednem križišču), pa tud ne moreš kriviti njega, ki je bil slučajno na nepravem mestu ob nepravem času
rolleyes-1.gif

rahlo čez mejo = nažgan ko aksa
pijandura peljala izjemno previdno = dirkal ko norec (refleksi ko crknjen konj)
ne moreš kriviti njega, ki je bil slučajno na nepravem mestu ob nepravem času = mu je kdo pištolo držal na glavo da more pit in vozit ?

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik eCoyote pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
rolleyes-1.gif

rahlo čez mejo = nažgan ko aksa
pijandura peljala izjemno previdno = dirkal ko norec (refleksi ko crknjen konj)
ne moreš kriviti njega, ki je bil slučajno na nepravem mestu ob nepravem času = mu je kdo pištolo držal na glavo da more pit in vozit ?
1. ne drži-sem bil tam
2. ne drži-to je potrdil tudi policaj. Sploh pa ti v tej situaciji ne bi pomagali refleki supermena
ne-ne-1.gif

3. a če bi jaz mal trd hodil po tisti ulici takrat in bi me baba zbila, ker je šla 40-50km/h čez stop znak, bi bil najbrž jaz kriv, ker sem pač mal nažgan?
stupid-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
itak so tukaj vsi bolj papeški od papeža!

dejstvo pa je da en i prav uživajo ko enega zajebejo ko bo pa ciay naletel na mino (bo on naredil nesrečo, en bo pa klical in policijo in reševalce pa še tožil ga bo bo pa jokal po forumih kako so eni nefer... a zdaj bi pa on zajebal človeka...

appollo8: nekaj je teorija nekaj drugega praksa...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
alkohol ne sodi za volan .
profesionalen voznik bi se tega moral zavedati
če je prespal pri pajacih je bil nažgan ko aksa, refleksi ko crkjen konj
baba kriva ker ni upoštevala znaka ustavi. in pa kriv ker je pijandura

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Sodnik tega da je poklicni šofer zagotovo ne bo upošteval kot olajševalno okoliščino, no sm skoraj siguren da ne.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
@alkoholik
Vsi prostori za pridrzanje so pod video nadzorom in vsa audio komunikacija se snema. Tako da tisti ki pridrzanemu ne da za jest in pit je neumen. Za ljubljano lahko trdim da se to izvaja, ker so 3-je na izmeno tam samo zato da se nadzira in skrbi za pridrzane.

@flip
Sodniki to velikokrat upostevajo, saj tudi zakon izrecno predvideva moznost neodvzema izpita ce je oseba poklicni voznik

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
itak so tukaj vsi bolj papeški od papeža!

dejstvo pa je da en i prav uživajo ko enega zajebejo ko bo pa ciay naletel na mino (bo on naredil nesrečo, en bo pa klical in policijo in reševalce pa še tožil ga bo bo pa jokal po forumih kako so eni nefer... a zdaj bi pa on zajebal človeka...

appollo8: nekaj je teorija nekaj drugega praksa...

Za mene je pijan voznik grožnja ostalim voznikom. Sem že sam tudi nesrečo povzročil, pa sem sam potem policijo klical. Pač sem sposoben prevzeti krivdo za svoja dejanja. Vedel, sem da sem da je bila varnostna razdalja prekratka in da model spredaj ni vklopil utripalce, pa sem priletel v njega. In če bi bil slovenski ustaš, bi se tukaj na alterju jokal, kako se izmuzniti kazni in preklinjal onega spredaj, ko je brez utripalca zavil, če nisem jaz razdalje držal. Sam se najmanj bojim, da bom povzročil nesrečo ali pa da bom napihal. Ker pri meni, ko je prsoten alkohol, grem vedno z taksijem ali peš domov. Raje plačam tistih par €, kot pa da pride do nesreče in kdo umre. Ti si lahko sposoben peljati, samo naj ti ravno v tistem trenutku kakšen bedak skoči na cesto. Sej potem pa imajo pijanci, ki povzročijo nesrečo nažgani kot mina alkohol olajševalno okoliščino. Čisto vsakemu človeku se zgodi, da stopi po gasu in ga dobijo policaji ali pa da povzročiš nesrečo.
Bolje vse legalno urediti in poklicati Policijo oz. da se naredi zapisnik, kot pa da potem nekdo to, da nisi prijavil na policijo izrabi še za kakšno prevaro.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Ne vem kje je to zapisano. Meni pred leti ni upoštevala ničesar, pa čeprav je bla škoda minimalna, poškodovan pa tudi nihče ni bil. Razn gospe, ki jo je čez dva dni začel vrat bolet od trka pri 10km/h...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
dejte jamBrat.. zato pa je v slo tko kot je. vsi bi sam drgu druzga zajebal itd itd... pa vsi bolj papezki od papeza... v resnici pa divjaki, vozite agresivno, pod mamili...

poznamo take ki so pametni v gobcu v dejanjih pa najslabsi...

drgac pa appollo: ja videonadzor je samo kaj ti pomaga ce pa dezurni nima casa pridt? in za 0.l51 ni treba bit nazgan kt aksa...

flip: jebat ga najebal si pa nabasal cudno sodnico...